Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Ple Municipal aprova la implantació del nou model de recollida d’escombraries


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2016 11:58:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Ple Municipal aprova la implantació del nou model de recollida d’escombraries

També s’ha tractat l’atorgament d’ajuts als projectes de solidaritat i cooperació, dues multes greus contra l’ordenança de tinença d’animals i dues propostes d’acord, totes dues per unanimitat

El ple municipal celebrat aquesta passada nit per l’Ajuntament de Blanes ha aprovat totes les qüestions que s’han portat a debat, començant per l’atorgament d’ajuts als projectes de solidaritat i cooperació amb el tercer món corresponents a aquest any 2016, que ha comptat amb la unanimitat de tots. Els dos següents punts a l’ordre del dia també han comptat amb el vist-i-plau unànime de les vuit forces polítiques municipals: sengles sancions per infracció greu de l’ordenança de tinença d’animals.


Ple Municipal 24 Novembre 2016
El tema més destacat de la sessió plenària ha estat l’aprovació de la implantació del nou model de recollida d’escombraries amb vehicles i contenidors de càrrega automatitzada, així com la repercussió de costos corresponent. La inversió destinada a renovar la maquinària de Blanes està estimada en un màxim de 3.300.000 euros, i es finançarà mitjançant una operació de préstec a un termini de vuit anys.

De cara al 2017 el pla d’inversions preveu que sigui en diversa maquinària, mentre que al 2018 s’adquiriran més d’un miler de contenidors de diferents característiques, així com altres tipus de materials. Aquest ha estat l’únic punt de la sessió que no s’ha aprovat per unanimitat: 13 a favor –PSC, PDECAT, ERC, Batega per Blanes i PP-, 3 en contra –Ciutadans i la CUP- i 3 abstencions d’ICV-EUiA. Els dos darrers punts han estat sengles mocions presentades per ICV-EUiA i Batega per Blanes.


Votació del la implantació del nou model de recollida d'escombraries i
la repercussió de costos corresponent
La primera ha estat contra les violències masclistes i la segona per la protecció i gestió conjunta del Delta de la Tordera. Totes dues propostes d’acord han prosperat amb la unanimitat dels vuit grups municipals. Val a dir que al llarg de tota la sessió diversos regidors i regidores han tingut un record en especial per la representant d’ICV-EUiA Marian Anguita, absent per motius de salut, a qui han desitjat una prompta millora.
Data de realització: 11/24/2016 | Data de la darrera actualització: 11/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300