Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt perquè el Teatre de Blanes allotgi dimecres “Llegir Pla”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/29/2016 04:21:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesTot a punt perquè el Teatre de Blanes allotgi dimecres “Llegir Pla”

La nit de dimecres el grup blanenc “lletraminúscula” farà una lectura de textos de l’escriptor gironí, amb un guió original d’Elisa Sola

Al Teatre de Blanes tot està a punt ja perquè el vespre d’aquest dimecres 30 de novembre, al punt d’1/4 de 9 de la nit, comenci la nova proposta que ha organitzat el grup cultural blanenc lletraminúscula. Aquesta vegada l’activitat literària se centra en el periodista i escriptor gironí Josep Pla. Presentat precisament sota el títol Llegir Pla, consistirà en la lectura d’un guió original elaborat per la directora de l’Oficina de Català de Blanes, Elisa Sola.


Un dels darrers assajos de "Llegir Pla" - Fotografies: Aitor Roger
L’acte comptarà amb la veu narradora d’Elisa Sola, i es completarà amb la interpretació de quatre lectores més: Isabel Brunet, Assumpta Duñó, Joanna Fernández i Alèxia Roura. La direcció escènica anirà a càrrec d’Aitor Roger, mentre que Pere Box tindrà cura de la direcció artística.


D'esquerra a dreta: Assumpta Duñó, Elisa Sola, Joanna Fernández i Isabel Brunet
Val a dir que lletraminúscula és una agrupació de blanencs que està impulsada pels escriptors Joan Adell i Ramon Freixenet. L’acte Llegir Pla s’ofereix aquest dimecres 30 de novembre, a ¼ de 9 del vespre, al Teatre de Blanes.Data de realització: 11/29/2016 | Data de la darrera actualització: 11/29/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300