Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa enceta la Campanya de Joguines amb una sessió de monòlegs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/30/2016 11:53:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa enceta la Campanya de Joguines amb una sessió de monòlegs

L’actuació es farà al Teatre de Blanes divendres a la nit, amb José Bailón, Ángel del Moral, Carlos del Pozo, Charlie Pee, Jordi Merca i Rony, i el cap de setmana s’inicia la recollida de joguines

L’assemblea local de Creu Roja Joventut de Blanes-Lloret-Tossa comença aquest divendres cicle d’activitats organitzades amb motiu de la Campanya de Reis. Per segon any consecutiu, es tracta de recollir jocs i joguines noves, reivindicant el dret universal que haurien de poder tenir tots els nens i nenes, independentment de la situació econòmica que hi hagi a la seva llar.


Entrega de Joguines Campanya 2015-2016
Per això, es rebutjarà tot el material de segona mà, perquè s’entén que tampoc no hi ha infants de segona categoria, i així s’especificarà quan es facin recollides durant tots aquests dies fins culminar amb principis de gener. L’any passat se’n van repartir per a uns 500 nens i nenes, sumant els llistats que les famílies van fer arribar a Creu Roja a través respectius Serveis Socials.


A Blanes es van atendre un total de 251 infants de 127 famílies, amb un ventall d’edats on la franja que més abundava anava dels 3 als 10 anys. Perquè la màgia que envolta poder rebre un regal es pugui complir hi ha tot un exèrcit de voluntaris i voluntàries que treballaran en l’organització de diverses activitats, majoritàriament jornades de recollida a peu de carrer i a les diferents seus de les tres poblacions.

Nit de Monòlegs al Teatre de Blanes amb José Bailón, entre d’altres

El tret de sortida de la Campanya de Reis 2016-2017 tindrà lloc aquest divendres 2 de desembre, amb un espectacle que s’allotjarà a partir de les 10 de la nit al Teatre de Blanes. Serà la tercera edició de la Nit de Monòlegs, que proposa passar una bona estona entretinguda i amb bon humor, a canvi d’un donatiu de 3 €/entrada.


La taquilla s’obrirà a partir de les 7 de la tarda per donar temps a poder entrar-hi, i l’actuació comptarà amb la participació de sis monologuistes: José Bailon, Ángel del Moral, Carlos del Pozo, Charlie Pee, Jordi Merca i Rony. Un dels més coneguts és José Bailón, organitzador i presentador del BCC, el Barcelona Comedy Club. Es tracta d’un còmic que compta amb un extens currículum en teatre, cinema i TV.

Ángel del Moral també forma part de la plantilla de presentadors del Barcelona Comedy Club, definit com l’Open Mic de Comèdia més underground i amb més solera de Barcelona. Al costat d’ells actuaran Carlos del Pozo, de la Central de Cómicos; l’actor i humorista català Jordi Merca; Charlie Pee, que també pertany al BCC; i Rony, un transgressor humorista conegut arreu de l’estat espanyol.

Una intensa Campanya de Reis 2016-2017

Després d’aquesta intensa sessió de monòlegs, la següent activitat al calendari ens emplaça tot just pel proper cap de setmana, el primer del mes de desembre. Tant dissabte com diumenge s’han organitzat sengles parades de recollida de jocs i joguines. El dissabte dia 3 s’instal·larà de 18 a 20 h al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes, i el diumenge dia 4 al Passeig de Mar, a partir de les 11 del matí.


Festa Dia de l'Infant 2015
El següent cap de setmana, el dissabte 10 de desembre, la Plaça dels Dies Feiners allotjarà una celebració que no falta mai en aquesta campanya des de fa uns quants anys: el Dia de l’Infant. Al llarg de tota la jornada hi haurà jocs, tallers, entreteniments i el parc de jocs inflables a benefici de Creu Roja.


El darrer tram de la campanya s’emplaça pel cap de setmana anterior a les festes de Nadal. Així, el divendres dia 16 hi haurà una Jam Session al Morralla Espai Creatiu a partir de les 21 h, a canvi d’un donatiu de 2 €/entrada, que també inclourà un sopar a base de pinxos. El dissabte dia 17, a partir de les 6 de la tarda, es muntarà una altra parada de recollida de jocs i joguines novament al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament.


Data de realització: 11/30/2016 | Data de la darrera actualització: 11/30/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300