Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Coro Rociero Romero Verde recull 150 kg d’aliments per Càritas amb un Concert Solidari


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2016 04:53:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Coro Rociero Romero Verde recull 150 kg d’aliments per Càritas amb un Concert Solidari

Es va fer dissabte al Teatre de Blanes, i també va comptar amb la col·laboració del grup Algazara per oferir un repertori de sevillanes, rumbes i pop flamenc

El primer cap de setmana del mes de desembre Blanes ja ha començat a registrar les primeres cites benèfiques del bon grapat que s’aniran celebrant al llarg de tots aquests dies, quan la solidaritat està més a flor de pell. Una d’elles va tenir lloc dissabte al vespre al Teatre de Blanes, a càrrec del Coro Rociero Romero Verde.


Assajos poc abans de l'actuació al Teatre de Blanes
En aquesta ocasió es tractava de donar suport a Càritas Interparroquial de Blanes, i per això es demanava que, a canvi d’entrar per assistir a l’espectacle, es donés com entrada una bossa amb aliments de llarga duració. Els membres del Coro Rociero Romero Verde, dirigits per qui també és la presidenta de l’entitat, Trini Sánchez, van actuar acompanyats del grup Algazara, de Mollet del Vallès.


Actuació del Coro Rociero Romero Verde
Els dos col·lectius van oferir al públic assistent un complet repertori de sevillanes, rumbes, fandangos i pop flamenc, entre d’altres. Així, es van poder escoltar temes com ara Como las alas al viento, Quiero caminar, Te saludamos blanca paloma, Rumba de Ana Maria, Campanilleros i una peça especialment emotiva: la Salve Rociera, que sempre impressiona per la seva força.


Per tancar la intervenció del Coro Rociero Romero Verde, enllaçant amb les dates nadalenques que ja s’estan gaudint, es van interpretar dues nadales que van ajudar a embolcallar de manera especial les actuacions. Val a dir que, al terme de l’espectacle, l’entitat va poder lliurar a Càritas Interparroquial uns 150 kilos d’aliments recollits a través de les donacions que va anar fent el públic assistent.


Algunes de les bosses amb aliments que es van recollir
Actualment el Coro Rociero Romero Verde està format per 16 persones, dues de les quals són cantants solistes. També hi ha intèrprets de guitarres, tambors, cajón flamenco, panderetes i castanyoles. Cada dijous de 17’30 a 19’30 imparteixen classes de castanyoles, aprenentatge de la vocalització al cante i sevillanes als locals de l’antiga Escola Carles Faust, habilitades actualment per a la utilització d’entitats.


Les dues properes actuacions benèfiques que també tindran lloc al Teatre de Blanes ens emplacen respectivament per divendres i dissabte. El divendres dia 9, a partir de les 7 de la tarda, el grup Miratge de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales ofereix l’espectacle L’esclat de Nadal, que també es fa a benefici de Càritas Interparroquial. Per la seva banda, l’endemà dissabte 10 de desembre, en aquest cas a partir de les 6 de la tarda, el grup NABAC ofereix l’espectacle Records per a tu a benefici de MIFAS. Les entrades en tots dos casos es venen al preu de 6 €.


Foto de grup abans de començar l'espectacle
Data de realització: 12/05/2016 | Data de la darrera actualització: 12/05/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300