Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intens cap de setmana d’activitats solidàries a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2016 10:54:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Intens cap de setmana d’activitats solidàries a Blanes

Diverses entitats del municipi han organitzat un bon grapat d’esdeveniments per recaptar fons econòmics per a la Marató de TV3, la Campanya de Joguines de Creu Roja, Càritas i Mifas

Blanes viurà durant aquests dies un intens cap de setmana solidari, a través d’un variat repertori d’esdeveniments que tindran lloc des d’avui divendres i fins diumenge. Els organitzen diverses entitats del municipi, que majoritàriament recolliran fons econòmics, així com material per a campanyes de recapta que estan en marxa coincidint amb el mes de desembre.


Actuació grup NABAC al Teatre de Blanes, desembre 2015
Dues de les activitats s’allotjaran al Teatre de Blanes: avui divendres el grup Miratge, de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales de Blanes presenten l’espectacle L’esclat del Nadal. Ho faran a partir de les 7 de la tarda, i el preu de l’entrada és de 6 €. Es tracta de recaptar fons econòmics per a Càritas Interparroquial, i s’oferiran diverses actuacions de teatre, poesia i musicals.


Per la seva banda, demà dissabte a les 6 de la tarda l’entitat NABAC també ha organitzat al Teatre de Blanes un espectacle benèfic que es presenta sota el nom de Records per a tu. Es fa a benefici de Mifas, Minusvàlids Físics Associats de la Selva, i el preu de l’entrada també és de 6 €. S’oferirà un nodrit repertori de conegudes cançons de tots els temps, interpretades amb un acurat vestuari i atrezzo.

Primers actes per a la Marató de TV3 i Joguines per Creu Roja

Des del passat cap de setmana, amb la celebració d’una nova edició de l’espectacle Dansa per la Marató organitzada per l’Escola de Dansa Daina al Teatre, s’han previst un gran nombre d’activitats en aquest municipi per recaptar fons per a la Marató de TV3, que enguany celebra els 25 anys de vida. Aquest dissabte 10 de desembre, a partir de les 12 del migdia, hi haurà una Cercavila Solidària pels carrers del centre de la vila.


Presentació Manaies Iuniores Setmana Santa 2016
L’encapçalaran els Manaies de Blanes acompanyats dels Manaies Iuniores, el nou grup de nois i noies de 6 a 16 anys d’edat que tot just es van donar a conèixer la Setmana Santa d’aquest 2016. Tots plegats sumaran un exèrcit de pau d’uns 50 armats en la primera vegada que desfilaran plegats els sèniors i els Iuniores, la rèplica exacta dels adults. Per tant, reprodueixen fidelment la vestimenta i armament que fa més de 2000 anys portaven els autèntics soldats romans.

La cercavila solidària sortirà des de l’Arc dels Copatrons, al Carrer Ample, i farà un recorregut per diversos carrers del centre del municipi, aturant-se en diversos indrets per llegir un band on es demanarà la col·laboració dels vianants. Aquest és el tercer any consecutiu en què els Manaies de Blanes organitzen un esdeveniment per recaptar fons per a la Marató de TV3.


D’altra banda, La Biblioteca Comarcal ja va posar en marxa l’1 de desembre una nova edició dels Llibres que Curen, venda de llibres de segona mà a un euro cadascun, que estan exposats en una taula instal·lada al vestíbul del recinte. La resta d’activitats que hi haurà a Blanes amb motiu de la Marató de TV3 tindran lloc al llarg de la setmana vinent, en escoles, residències de gent gran o bé a l’aire lliure, com per exemple la nova edició de la Canicross i Cursa Popular que es farà el diumenge 18 de desembre, a partir de les 11 del matí, organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa.

L’intens cap de setmana solidari que viurem a Blanes també inclou la recollida extraordinària de fons econòmics i material de la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut. Tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 10 de desembre a la Plaça dels Dies Feiners, a través d’una nova edició de la Festa del Dia de l’Infant, amb tallers, inflables, jocs i un bon grapat d’entreteniments des de les 10 del matí i fins les 8 del vespre.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/09/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300