Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Espectacle “Records per a tu” de Nabac a benefici de Mifas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/12/2016 11:57:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Espectacle “Records per a tu” de Nabac a benefici de Mifas

L’emblemàtic grup artístic va oferir dissabte una completa actuació al Teatre de Blanes, aconseguint reunir 1.300 € a benefici de Mifas, Minusvàlids Físics Associats de la Selva

Aquest passat dissabte a la tarda el Teatre de Blanes va allotjar el segon espectacle solidari que s’ha fet durant aquests darrers dies en aquest recinte a benefici d’alguna entitat social. Es tractava dels veterans membres del grup Nabac (Nova Associació Blanenca d’Art i Cultura).


Els membres del grup Nabac
Després que l’any passat per aquestes mateixes dates ja van protagonitzar un espectacle a benefici de Càritas Interparroquial, enguany s’ha fet per recolzar la tasca de Mifas, Minusvàlids Físics Associats. En aquesta ocasió, s’han reunit 1.300 e per a l’entitat, que dissabte estava representada en primera fila per Julio Merino, així com per d’altres membres.


Neus Bovet, de Nabac, amb Julio Merino, de Mifas
Nabac va presentar l’espectacle Records per a tu que, com sol passar cada vegada que actuen, va omplir el recinte de gom a gom. Dirigits per Neus Bovet, les seves actuacions es basen en posar-se en la pell de coneguts cantants i grups musicals de tota la vida per fer passar una estona entretinguda al públic assistent, alhora que donen sortida a les seves inquietuds artístiques.


Una de les actuacions de l'espectacle "Records per a tu"
Al llarg de prop de dues hores, els membres de Nabac van emular diversos artistes acompanyats d’un vestuari, coreografia i atrezzo adequats per aconseguir que el públic gaudeixi de manera còmplice, en un seguit d’intervencions que esdevenen en homenatge. Especialment aplaudit va ser el poupourri de temes de bandes sonores que va tancar la primera part de l’espectacle, amb immortals cançons de films com ara Singin’ In The Rain, Cabaret, Mary Poppins, Can Can o bé la coneguda If I Were a Rich Man de El Violinista en el Tejado.
Data de realització: 12/12/2016 | Data de la darrera actualització: 12/12/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300