Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes encetarà el 2017 el diumenge 8 de gener amb el IX Concert d’Any Nou de la VBella Banda


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2017 11:39:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes encetarà el 2017 el diumenge 8 de gener amb el IX Concert d’Any Nou de la VBella Banda

La formació blanenca comptarà amb la intervenció especial d’un sorprenent músic a la segona part. Aquesta setmana hi ha venda anticipada d’entrades a la taquilla, així com a través de la web

Ja ha esdevingut una tradició que a Blanes se celebri el traspàs a un nou any amb una vetllada musical que protagonitza una formació 100% blanenca. Es tracta del Concert d’Any Nou de la VBella Banda, que arriba ja a la seva 9a edició, i que en aquesta ocasió s’ha programat per diumenge vinent, 8 de gener, a les 7 de la tarda, amb entrades a preus populars: 5 €.


Concert d'Any Nou de la VBella Banda 2016
Aquesta setmana ha començat la venda anticipada d’entrades a la taquilla del Teatre de Blanes. Més concretament, tant el dimecres 4 de gener, com el dissabte dia 7 es podran adquirir de 18 a 20 h, així com dues hores abans que comenci el concert de diumenge. Una altra opció és fer-ho a través de la xarxa, a la web del Teatre de la Costa Brava Sud: http://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/ix-concert-dany-nou/625/2/651/

Un músic sorprenent com a ingredient especial

Un dels principals atractius amb què es comptarà a la segona part del concert serà la intervenció especial d’un músic sorprenent pels instruments que utilitza, i conegut també per les seves intervencions televisives. Es tracta d’un secret molt ben guardat pels membres de la banda, i no es rebel·larà ben bé fins el mateix diumenge. El què sí han assegurat és que no decebrà a ningú, amb la interpretació en solitari de diverses peces, així com acompanyant la VBella Banda en d’altres.


El guitarrista Diego Cortés, durant la seva intervenció
en el Concert d'Any Nou 2016
De fet, es tracta d’una constant en els concerts de cap d’any de la banda: comptar amb la participació de destacades figures que contribueixen a donar-li a la vetllada un al·licient molt apreciat pel nombrós públic assistent. L’any passat es va comptar certament amb un convidat d’excepció, el guitarrista català aclamat internacionalment, Diego Cortés.

Un concert per començar l’any a ritme de swing

Com és habitual en aquesta formació, que tot just durant el 2016 va celebrar el seu primer desè aniversari, la vetllada musical inclourà nombrosos temes de swing, així com un repàs a grans temes de bandes sonores i cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu internacional. També hi haurà temps per acomiadar-se definitivament d’aquestes festes amb la interpretació de nadales.


Al llarg del concert també es comptarà amb la participació d’un altre dels membres de la banda que actua com a solista. Es tracta del cantant Joan Parrilla, que intervindrà en la interpretació de diversos temes en les dues parts de què constarà el IX Concert d’Any Nou de la VBella Banda de Blanes.


Data de realització: 01/04/2017 | Data de la darrera actualització: 01/04/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300