Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes, premiat en la 2a edició dels Reconeixements d’Administració Oberta de Catalunya


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/26/2017 06:22:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXL’Ajuntament de Blanes, premiat en la 2a edició dels Reconeixements d’Administració Oberta de Catalunya

La distinció ha estat per la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica oferts a la ciutadania i les empreses, en la categoria de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants

L’Ajuntament de Blanes ha rebut avui dijous el guardó Reconeixement d’Administració Oberta en la categoria de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants. El premi, del qual se n’ha celebrat enguany la seva segona edicó, és un reconeixement a la implantació i ús dels serveis d’administració electrònica oferts a la ciutadania i les empreses, pel que fa al grau d’implantació d’administració digital.

Els guardons s’han lliurat aquesta tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en el marc del II Congrés de Govern Digital, i s’han estructurat en cinc categories d’acord amb el nombre d’habitants, així com als consells comarcals que s’han distingit en base als seus mèrits. El congrés està organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC.


El vice-secretari de l'Ajuntament de Blanes, Joan Ignasi Carles Ledesma,
rebent el guardó "Reconeixement d'Administració Oberta"
El vice-secretari de l’Ajuntament de Blanes, Joan Ignasi Carles Ledesma, ha recollit el guardó en nom del consistori en el decurs de l’acte que ha encapçalat la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs. Aquests reconeixements s’atorguen amb base als indicadors objectius que recull el Consroci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.


Fotografia de grup dels guardonats
L’objectiu d’aquests reconeixements és valorar la implantació de l’administració electrònica als ajuntaments catalans. El II Congrés de Govern Digital que s’ha estat celebrant a Barcelona durant dos dies -ahir dimecres i avui dijous- ha estat un punt de trobada on difondre, contrastar, debatre i aportar amb altres persones i col·lectivitats les respectives experiències en termes d’Administració Oberta.



Data de realització: 01/26/2017 | Data de la darrera actualització: 01/26/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300