Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El TSJC admet a tràmit el recurs de la Plataforma Aturem la C-32


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/31/2017 08:51:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El TSJC admet a tràmit el recurs de la Plataforma Aturem la C-32

La resolució dóna la possibilitat a la Generalitat de Catalunya perquè presenti al·legacions, i als ajuntaments de Blanes, Tordera i Lloret perquè es puguin presentar com a part afectada

La sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha adés a tràmit el recurs i la petició de suspensió cautelar del projecte de prolongació de l’autopista C-32. El recurs va ser presentat el passat setembre per la Plataforma Ciutadana Aturem la C-32. Això no significa que s’aturi el procés, que en principi preveu que les obres comencin el proper mes de març, després que la licitació es va fer a finals de desembre per un pressupost de més de 52 M€.


Imatge del tram final de la C-32
D’una banda, la resolució dóna la possibilitat a l’administració demandada, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, a què presenti al·legacions. De l’altra, els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa poden estudiar comparèixer i presentar-s’hi com a part afectada.


Carretera de Blanes a Tordera, enllaç amb la C-32
Des de la Plataforma Ciutadana Aturem la C-32 i les entitats que li donen suport arreu del territori s’ha valorat positivament que la justícia prengui part en aquest tema, que consideren com el primer pas per aconseguir l’objectiu que sempre els ha menat: aturar la construcció del projecte. Per últim, el col·lectiu considera que els consistoris de Blanes i Lloret tenen una nova oportunitat per defensar el no al projecte, recordant les consultes no vinculants que es van celebrar l’abril de l’any passat, en què la opció més votada va ser el no a la prolongació de la C-32.Data de realització: 01/31/2017 | Data de la darrera actualització: 01/31/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300