Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Taula Informativa de l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes amb motiu del Dia Mundial


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/04/2017 10:58:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Taula Informativa de l’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes amb motiu del Dia Mundial

S’ha lliurat material informatiu i s’ha fet difusió de la campanya que promou hàbits de vida saludable per prevenir la malaltia, simbolitzada amb pomes repartides a canvi de donatius

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer que es commemora avui dissabte, 4 de febrer, la junta local de l’AECC Catalunya Contra el Càncer ha instal·lat una taula informativa al seu lloc de referència a Blanes: la cruïlla del Carrer Ample amb el Passeig de Dintre. Durant tot el matí –de 9 a 14 h.- estava previst que les voluntàries i voluntaris de l’entitat blanenca repartissin material informatiu i fessin difusió de la campanya que advoca per prevenir aquesta malaltia seguint hàbits saludables.


Para Informativa AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes
Un 40% dels càncers es poden prevenir amb hàbits de vida saludable: és important seguir una dieta sana, no fumar ni excedir-se amb l’alcohol, i fer exercici moderat com a mínim cinc dies a la setmana durant 30 minuts. Simbolitzant aquests hàbits de vida saludable en una poma, aquest dissabte s’han repartit pomes cedides amb la col·laboració de Mas Llorens, a canvi de donatius voluntaris. Nombroses persones s’han acostat des de primera hora del matí per participar en la campanya i recollir informació.


En els últims 10 anys el nombre de tumors malignes ha augmentat a Catalunya, amb 38.550 casos nous detectats durant el 2016, però també s’ha aconseguit reduir la mortalitat gràcies als avenços científics i la millora dels tractaments. Segons les dades incloses en el Pla Director d’Oncologia sobre el càncer, actualment la supervivència més enllà dels cinc anys es situa en el 60%. Això representa un increment d’un 7% en els últims 10 anys.Data de realització: 02/04/2017 | Data de la darrera actualització: 02/04/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300