Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Aspronis i el Club Vela Blanes renoven el conveni per a la pràctica de vela accessible


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2017 04:52:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Aspronis i el Club Vela Blanes renoven el conveni per a la pràctica de vela accessible

Avui s’ha signat el nou compromís, el quart que uneix les dues entitats blanenques, i que fa possible la inclusió esportiva en una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat

Les instal·lacions del Club Vela Blanes han allotjat avui al migdia l’acte de signatura del conveni de col·laboració que permet que set esportistes puguin continuar la pràctica de la vela accessible en aigües de la vila. La renovació d’aquest compromís l’han encapçalat els president del Club Vela Blanes, Amadeu Nualart, i del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis, Xavier Manresa. El conveni té una validesa per a dos anys, i és el quart que les dues entitats blanenques estableixen per a l’entrenament amb sessions formatives teòriques de navegació i pràctiques a l’aigua.


Al centre de la imatge: Xavier Manresa (Aspronis) i
Amadeu Nualart
Les sessions i sortides a la mar es fan al llarg de tot l’any, tan sols amb una aturada coincidint amb el període estiuenc, els mesos de juliol i agost, i als d’hivern més fred, condicionades sempre pels factors meteorològics. La nova temporada s’encetarà la setmana vinent coincidint amb el mes de març, quan arriba la primavera. De la mateixa manera que s’ha fet en els darrers convenis, el Club Vela Blanes proporciona l’embarcació –un raquer-, així com dos entrenadors especialitzats.


Els acompanya sempre un monitor de la Fundació Aspronis per fer possible la inclusió esportiva de les persones en una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat, que es practica de manera unificada. Els esportistes del Club Esportiu El Vilar d’Aspronis han adquirit ja molta pràctica en aquests anys gràcies als entrenaments de l’entitat esportiva blanenca. Una bona mostra d’això és la medalla d’or olímpic aconseguit als XX Jocs Special Olumpics de Vilanova i la Geltrú del 2013, o bé el segon lloc assolit als Special Calella-Barcelona 2014, entre d’altres èxits.


El bon ambient que es respira en aquestes sessions esportistes ha quedat palès avui al migdia, durant l’acte de signatura al qual també han assistit els esportistes del Club Esportiu El Vilar, així com els seus entrenadors del Club Vela Blanes. Tothom tenia ganes de reprendre les classes i les sortides a navegar, una oportunitat que fa possible la inclusió esportiva en una disciplina minoritària en l’àmbit de la discapacitat. La trobada també s'ha tancat de manera molt distesa: amb un refrigeri ofert a les mateixes instal·lacions esportives.
Data de realització: 02/22/2017 | Data de la darrera actualització: 02/22/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300