Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt pel Carnaval: dissabte Festa Familiar i Jove a la Ciutat Esportiva i diumenge Rua Multitudinària


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/24/2017 12:26:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOTot a punt pel Carnaval: dissabte Festa Familiar i Jove a la Ciutat Esportiva i diumenge Rua Multitudinària

Els actes s’encetaran a la tarda amb activitats per a tota la família, un sopar, doble concert i una sessió de DJ. Diumenge a la tarda la multitudinària Rua de Carnaval tancarà el cicle

A Blanes ja està tot a punt perquè aquest cap de setmana se celebrin els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud 2017, que enguany arribaran carregats de novetats. El principal al·licient tindrà lloc durant tot el dissabte amb l’estrena d’un nou escenari carnavalesc: la Ciutat Esportiva Blanes, que ja està vestida de festa.

Festa per a tota la família i Nit Jove del Carnaval

Per garantir que tots els actes es puguin gaudir prou còmodament, amb entreteniments aptes per a totes les edats i gustos, la Pista Verda de la Ciutat Esportiva s’ha transformat en sala de festes i atraccions perquè allotgi des de les 5 de la tarda i fins les 4 de la matinada un ample ventall de propostes. En la línia marcada els darrers anys per potenciar el turisme familiar, els actes estan pensats per ser gaudits per gent de totes les edats, afegint-hi diversos elements perquè la gent jove també tingui el seu espai.


Tallers Infantils Carnaval 2016
A partir de les cinc de la tarda començaran les inscripcions per participar al Concurs de Disfresses Infantils mentre, simultàniament, també es posaran en marxa diverses activitats: tallers infantils, inflables i un recinte per practicar el Làser Combat. A les sis s’oferirà un espectacle d’animació amb Dantuvi amb la Canalla, amb rumba i ball per a tots els públics. També hi haurà xocolata desfeta apta per celíacs, i a 2/4 de 8 del vespre la desfilada del concurs de disfresses, completada a les 8 per l’entrega de premis.

La Nit Jove del Carnaval –i, per extensió, per a tots els qui també tinguin ganes de gaudir de la festa- s’encetarà pels volts de les nou amb un Sopar Popular a base de botifarra amb seques –que també serà apte per a celíacs i vegans-, amenitzat amb actuacions de circ a càrrec dels responsables dels tallers del Morralla, Espai Creatiu, el Casal Jove de Blanes.


Albercocks
A partir de quarts d’11 de la nit hi haurà un doble concert amb Albercocks i la Guetto Orchesta, i per reblar la festa, a partir de les 2 de la matinada, una sessió amb DJ Setilla. Durant tota la vetllada hi haurà una espectacular barra de bar de 18 metres d’allargada, així com servei d’aparcament gratuït.


Guetto Orquestra
Canvi de recorregut de la Rua de Carnaval de diumenge

L’endemà diumenge els actes del Carnaval de la Costa Brava Sud 2017 a Blanes quedaran centrats en un dels esdeveniments que any rere any ha anat guanyant consecutivament més adeptes i admiradors. La Rua de Carnestoltes, que començarà a desfilar a les 5 de la tarda, atrau en cada nova edició un bon grapat d’espectadors, majoritàriament de Blanes i poblacions de la rodalia, així com visitants que arriben principalment de la Catalunya nord.


Rua Carnaval Blanes 2016
La desfilada de carrosses i comparses compta enguany amb una destacada novetat: el canvi de recorregut en el seu inici. D’aquesta manera, després que les carrosses i comparses s’hauran arrenglerat com és habitual a l’Avinguda Joan Carles I, la capçalera començarà a moure’s per la Plaça de l’Escorxador i enlloc d’enfilar pel carrer Jaume Ferrer, ho farà per Riera Alta passant pel costat de la Plaça 11 de Setembre i el Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire. Després, continuarà per la part nord de la Rambla Joaquim Ruyra,


Sorteig ordenació colles Rua Carnaval 2017
A partir d’aquí el recorregut serà el d’anteriors edicions: després de passar pel costat de la Plaça Solidaritat seguirà per la Rambla Joaquim Ruyra sud, rodejarà la Plaça Catalunya i continuarà pel Passeig de la Marina, on finalitzarà la festiva desfilada. Una altra novetat que s’ha incorporat ha estat que l’ordre que es seguirà s’ha estructurat a través d’un sorteig celebrat aquesta setmana a la seu del Departament de Cultura i Festes, Casa Saladrigas, on van assistir-hi representants de les colles.

Augment del nombre i dotació de premis del Concurs de Carrosses i Colles

També s’ha incorporat com a millora l’augment del nombre i dotació de premis als què poden concórrer les entitats participants. Enguany hi ha sis premis –tres més en relació al 2016- en les categories de comparses de Blanes i foranies, mentre que els premis de carrosses d’entitats blanenques continuen sent tres. Sumant les quantitats que es perceben en cadascuna de les categories que hi ha, pugen a un total de 6.200 € en premis


Aquest 2017 desfilaran més d’un miler de persones, que pertanyen a un total de 14 colles. Majoritàriament procedeixen de les tres poblacions marítimes de la Costa Brava Sud: Blanes, Lloret i Tossa, així com d’altres municipis propers o bé una mica més llunyans com Pineda, Riells i Viabrea i Massanes. Les gresques solen estar formades per una trentena de persones de totes les edats, tot i que n’hi ha de molt més nombroses, com és el cas d’una lloretenca on n’hi haurà 150.



Data de realització: 02/24/2017 | Data de la darrera actualització: 02/24/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300