Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Festa Infantil i Familiar enceta els actes de Carnaval 2017 a la Ciutat Esportiva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2017 10:30:23 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARETLLLa Festa Infantil i Familiar enceta els actes de Carnaval 2017 a la Ciutat Esportiva

Centenars de persones van omplir ahir la Pista Verda de l’equipament esportiu, amb tallers, ball i animació, inflables, làser combat

La tarda del pasast dissabte va encetar l’intens cap de setmana festiu que s’està gaudint a Blanes amb motiu del Carnaval de la Costa Brava Sud. Seguint la tradició d’aquests darrers anys, les primeres activitats van tenir el públic infantil, adolescent i familiar com a principals protagonistes, amb centenars d’assistents. Sota el lema El Carnaval per a tota la família, la Pista Verda de la Ciutat Esportiva va allotjar entreteniments per a un ample ventall de gustos.


Festa Infantil i Familiar Carnaval 2017 a la Ciutat Esportiva Blanes
El canvi d’escenari va ser molt celebrat per petits i grans, que van poder gaudir d’un espai molt més ample i còmode, sense haver de patir per les possibles inclemències del temps o pel fred que alguns anys havia acompanyat les activitats de la tarda del dissabte. Els més petits van participar en diversos tallers de manualitats i maquillatge, i van pujar tota l’estona que van voler en els inflables.


Un dels monitors explica a la canalla el funcionament
del Làser Combat
Per la seva banda, els adolescents van tenir tingut al seu abast la possibilitat de gaudir d’una de les novetats d’aquest 2017: un recinte de Làser Combat. També hi va haver un espectacle de música, rumba i ball per a tots els públics a càrrec de Dantuvi amb la Canalla, especialment celebrat per la quitxalla, i també es van poder recuperar forces a base d’una xocolatada apta per a celíacs.


Taller de Maquillatge
Una prova de la gran quantitat de públic que hi va haver congregat a la Pista Verda de la Ciutat Esportiva és que pels volts de les sis de la tarda es va haver de barrar l’accés a l’aparcament soterrat. Per aquest motiu, els vehicles van de començar a estacionar a l’esplanada del costat de l’entrada al recinte.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/26/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300