Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ajorna pel proper dilluns el ple extraordinari per tractar les sancions dels càmpings


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2017 10:13:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes ajorna pel proper dilluns el ple extraordinari per tractar les sancions dels càmpings

En la Junta de Portaveus celebrada ahir dimarts es va decidir incloure un tercer punt a l’ordre del dia de la sessió extraordinària, que es dictaminarà en Comissió Informativa

Finalment, el ple extraordinari que s’havia convocat pel dijous d’aquesta setmana, 2 de març, s’ha ajornat perquè tingui lloc el proper dilluns dia 6 a la mateixa hora, les 7 de la tarda. Així ho ha decidit l’Ajuntament de Blanes després de la reunió celebrada aquest passat dimarts a la tarda-vespre, la Junta de Portaveus on participen els representants de totes les forces polítiques municipals del consistori.


Ple Municipal Ordinari 23 de febrer
Dins el tràmit de la convocatòria de la junta -assistida pel secretari de la corporació, Joan Solà, i pel coordinador i jurista de l’Àrea d’Urbanisme i Territori, Narcís Sicart-, es van debatre les propostes de la Comissió Informativa que havien d’anar al ple extraordinari d’aquest proper dijous. L’acord unànime de totes les parts ha estat sumar un nou punt a l’ordre del dia de la sessió plenària.

Això implica que hagi d’haver un nou dictamen en Comissió Informativa, que s’ha convocat perquè tingui lloc precisament demà dijous 2 de març a les 19 h, el dia i hora en què havia de tenir lloc inicialment el ple extraordinari. D’aquesta manera, el ple extraordinari del dilluns 6 de març inclouria tres punts a l’ordre del dia.


La regidora d'Urbanisme, Pepa Celaya, durant el debat de les
sancions dels càmpings durant el ple del 23 de febrer
Inicialment, els dos únics punts que s’havien de debatre són els què van quedar sobre la taula en el ple ordinari del passat dijous 23 de febrer: dues sancions econòmiques que l’Ajuntament de Blanes vol imposar a dos càmpings del municipi. Les multes són per haver comès sengles infraccions urbanístiques molt greus, consistents en l’execució d’una activitat i ús urbanístic continuat d’ampliació dels respectius establiments d’allotjament. D’una banda, es vol sancionar amb 1.500.000 € el Càmping Bella Terra, i de l’altra amb 20.604’05 € el Càmping El Pinar.

Nou punt a incloure al Ple Extraordinari del dilluns 6 de març

El nou tema que es vol debatre en la sessió plenària extraordinària del proper dilluns tractarà sobre la restitució de l’espai físic alterat durant aquests anys per l’activitat de càmping. Afecta de manera exclusiva als càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa, perquè la societat Xops S.L. –del càmping El Pinar- ja ha complert aquest apartat i ha abonat la corresponent sanció.


La Comissió Informativa que tindrà lloc el vespre d’aquest dijous 2 de març haurà de dictaminar sobre els tres punts que s’inclouran a la sessió plenària. Un cop complert aquest tràmit, es convocarà de nou el Ple Extraordinari perquè aquesta vegada tingui lloc el dilluns 6 de març, com dèiem, a l’hora habitual, les set del vespre.


En cas que el ple de l’Ajuntament de Blanes aprovi aquest tercer punt que es vol incloure a l’ordre del dia, continuarà la tramitació dels expedients, obligant als propietaris dels càmpings Bella Terra i Blanc d’Eivissa al cessament de l’ús de les instal·lacions aixecades en espais no admesos en el planejament urbanístic actual. Això no implica que hagin de tancar l’activitat, però sí que immobilitza bona part de les seves instal·lacions.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/01/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300