Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Equip del Síndic de Greuges de Catalunya ha atès consultes aquest dimecres a la Biblioteca Comarcal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/01/2017 01:48:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Equip del Síndic de Greuges de Catalunya ha atès consultes aquest dimecres a la Biblioteca Comarcal

L’atenció s’ha fet durant tot el matí a la sala de la Biblioteca Jove, i s’han concertat una vintena d’entrevistes de veïns de Blanes i d’altres localitats

Al llarg del matí d’avui dimecres 1 de març, i fins les dues del migdia, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya ha estat a Blanes, a la sala jove de la Biblioteca Comarcal, per atendre totes les persones que volien fer consultes o presentar queixes sobre actuacions en l’administració pública. També es podien fer reclamacions contra les empreses que presten serveis d’interès general, com ara llum, aigua, gas, telefonia, etc.Segons l’equip de la sindicatura, avui estava previst que s’atenguessin una vintena de visites, concertades prèviament a través de trucades a un telèfon gratuït, o bé mitjançant un correu electrònic, ja que calia fer cita prèvia. La major part de les entrevistes han estat demanades per veïns i veïnes del municipi, si bé també n’hi ha hagut d’altres localitats.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, donant la
benvinguda a l'equip del Síndic de Geuges
L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha donat la benvinguda a l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya avui al matí en una breu visita que ha fet a primera hora. El batlle s’ha posat a la seva disposició, en nom de l’Ajuntament de Blanes. Val a dir que en l’informe anual del Síndic de Gregues corresponent al 2016, van haver-hi un total de 95 actuacions iniciades a Blanes: 56 consultes i 39 queixes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/01/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300