Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les colles de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i Els Guapus de Tossa guanyen el Concurs de la Rua 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2017 12:08:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOLes colles de l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i Els Guapus de Tossa guanyen el Concurs de la Rua 2017

El lliurament de premis es va fer ahir al vespre a Casa Saladrigas, i va congregar els guanyadors dels 15 premis que s’han repartit enguany

Blanes va tancar el vespre d’aquest passat dimecres els actes del VI Carnaval de la Costa Brava Sud amb el lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses que van participar a la rua celebrada diumenge passat. L’acte per donar a conèixer el veredicte el van encapçalar el tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, acompanyat de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i la regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, que també ha fet enguany de jurat per primera vegada.


Fotografia de família de totes les colles premiades
En aquesta edició han participat a la rua 14 colles i comparses d’arreu del territori, principalment de la Costa Brava Sud, així com d’altres localitats del Maresme i comarques gironines. En relació a l’any passat, s’ha augmentat tant el nombre com la quantitat en metàl·lic de què estan dotats els premis. Sumant les 15 categories, pugen a un total de 6.200 € en premis.

Guanyadors: l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes i Els Guapus de Tossa

En la categoria de millors carrosses de Blanes, el primer premi ha estat per a l’Esbart Joaquim Ruyra, que presentava la disfressa Indis Esbarats; el segon premi l’ha guanyat la colla Que vingui qui vulgui de La Plantera, amb la disfressa titulada Fantàstic Unimots. Per últim, el tercer premi blanenc ha estat per l’Associació de Veïns de Mas Borinot, amb els fantàstics globus que representaven la gresca que duia per nom Viatge en Globus.


1er Premi Carrosses Blanes: L'Esbart Joaquim Ruyra
Les sis millors carrosses foranies han estat de major a menor premi per a Els Guapus de Tossa amb Pandora i la Mantis Errantis; l’associació Canya i Conya de Tossa amb Tot un misteri; la colla de La Tribala de Pineda amb No m’estiris de la llengua; la colla Encantats de Lloret amb Naturalment; l’Esbart Joaquim Ruyra amb els seus Indis Esbarats; i la colla Xauxa i Disbauxa de Lloret i la gresca Choose One!.


1er Premi Carrosses Foranies i Comparses: Els Guapus
Per últim, en l’apartat de millors carrosses foranies, el primer premi també se l’han endut Els Guapus de Tossa, i en canvi la segona posició ha estat per La Tribala de Pineda; el tercer premi l’ha guanyat la Colla Bon Rotllo de Riells i Viabrea amb El Jardí dels Lotus; el quart la colla Canya i Conya amb Tot un misteri; el cinquè la colla Encantats de Lloret amb Naturalment; i per últim el sisè premi l’ha guanyat la colla Xauxa i Disbauxa de Lloret amb Choose Me.


Casa Saladrigas: actes d'entrega de premis
El jurat del concurs de carrosses i disfresses l’han format enguany Míriam Beltran, directora d’una escola de dansa; Dolors Gómez, membre de la comissió de festes de l’Associació de Veïns de Mas Cremat; Josep Salip, membre de l’Agrupació Fotogràfica de Blanes; i Dafne Galvany, regidora de Promoció de la Ciutat i ballarina de dansa clàssica vinculada a l’Escola de Dansa Daina.

L’acte de lliurament de premis, que es va allotjar a Casa Saladrigas, es va tancar amb una fotografia de família de rigor, així com un refrigeri ofert al nombrós públic assistent, membres de les colles guanyadores.

Carrosses de Blanes

Nom EntitatMotiu DisfressaLloc Premi
Esbart Joaquim RuyraIndis Esbarats1r1.000 €
Que vingui qui vulguiFantàstic Unimots2n 500 €
AVV Mas BorinotViatge en Globus3r 300 €

Carrosses Foranies

Nom EntitatMotiu DisfressaPoblacióLloc Premi
Els GuapusPandora i la Mantis ErrantisTossa1r1.200 €
TribalaNo m’estiris de la llenguaPineda2n 700 €
Colla Bon RotlloEl Jardí dels LotusRiells i V.3r 400 €
Canya i ConyaTot un MisteriTossa4rt 300 €
Colla EncantatsNaturalmentLloret 200 €
Xauxa i DisbauxaChoose Me !Lloret 100 €


Comparses

Nom EntitatMotiu DisfressaPoblacióLloc Premi
Els GuapusPandora i la Mantis ErrantisTossa1r 600 €
Canya i ConyaTot un MisteriTossa2n 400 €
TribalaNo m’estiris de la llenguaPineda3er 200 €
Colla EncantatsNaturalmentLloret4rt 150 €
Esbart J. RuyraIndis EsbaratsBlanes 100 €
Xauxa i DisbauxaChoose Me !Lloret 50 €Data de realització: 03/02/2017 | Data de la darrera actualització: 03/02/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300