Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dobla el nombre d’exposicions que hi haurà enguany a les sales municipals amb 26 mostres


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/04/2017 11:46:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JPGBlanes dobla el nombre d’exposicions que hi haurà enguany a les sales municipals amb 26 mostres

S’han editat 4.000 díptics coincidint amb la inauguració de les exposicions de Víctor Masferrer a Casa Saladrigas, Fèlix Gallent a la Sala García-Tornel, i els Dinars de Recvll a la Sala Casa Oms

Aquesta setmana Blanes bull especialment d’activitat cultural, a través de la posada en marxa gairebé simultània de tres interessants exposicions que s’allotgen a sengles sales municipals. Per tercer any consecutiu, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha apostat per potenciar les arts plàstiques i altres manifestacions artístiques a través dels tres equipaments de què disposa especialitzat en aquest àmbit: Casa Saladrigas, la Sala García-Tornel i la Sala Casa Oms.


Per donar a conèixer el contingut de les exposicions que allotjaran totes tres sales, s’ha confeccionat un fulletó que recull la programació completa fins a l’octubre en el cas de les dues primers i fins al juliol a la Sala Casa Oms. És el tercer any consecutiu que es fa aquest exhaustiu avanç de programació que permet saber amb prou antelació quin serà el contingut principal d’aquest àmbit cultural.

Respecte el 2016, enguany s’ha doblat el nombre de mostres que s’hi podrà visitar, de manera que el públic podrà escollir-ne d’entre un total de 26. La difusió dels fulletons, dels quals se n’han editat 4.000 exemplars, s’està fent a través dels equipaments municipals, així com a les mateixes sales que allotjaran les actuals i futures exposicions.

En aquest sentit, des d’aquesta setmana se’n poden visitar simultàniament tres, amb sengles propostes prou diferenciades. A banda dels Dinars de Recvll. Literatura abans dels premis inaugurada dijous passat, des d’ahir divendres n’hi ha dues més d’arts plàstiques. Casa Saladrigas allotja un interessant experiment visual de Víctor Masferrer, i la Sala García-Tornel ofereix les Noves Visions de Fèlix Gallent.

Data de realització: 03/04/2017 | Data de la darrera actualització: 03/06/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300