Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes s’omple de joves talents amb la 5a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2017 11:57:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes s’omple de joves talents amb la 5a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de La Selva II, 17 alumnes dels centres de secundària de Blanes, Lloret, Tossa i Vidreres van presentar en públic les seves investigacions

La tarda-vespre d’aquest passat divendres el Teatre de Blanes es va omplir de joves talents del territori a través de la 5a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat que va allotjar-s’hi. L’objectiu d’aquesta vetllada és ser un punt de trobada entre estudiants de batxillerat dels diferents instituts i centres educatius de la zona, perquè puguin compartir i difondre les seves respectives investigacions al voltant de diverses matèries.

També és una eloqüent manera de reconèixer en públic l’esforç realitzat per l’alumnat i el professorat que els tutoritza. Val a dir que, prèviament, els treballs que es presenten passen un procés de selecció a càrrec dels centres que participen, i on es valora principalment la creativitat, la innovació i l’aplicació de diferents estratègies de recerca.


Fotografia de grup final amb tots els protagonistes
de la 5a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat - Fotografies: CRP La Selva II
Organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de La Selva II amb seu a Blanes, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, enguany s’ha tornat a comptar amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. Com és habitual, la vetllada va ser una bona ocasió per aprendre i compartir, podent comprovar una vegada més que l’expertesa d’aquests nois i noies és comparable en alguns casos amb treballs universitaris.

La mostra va quedar centrada en la presentació dels treballs de recerca, comptant amb una mitja par on va haver l’actuació de Marc Garcia, del Col·legi Immaculada Concepció de Lloret. Finalment, es va fer el lliurament de reconeixements, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Polanco, va protagonitzar els parlaments de cloenda.

Com ja ha esdevingut tradicional, la 5a Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat es va tancar d’una manera més distesa, amb una gran fotografia de grup que va aplegar dalt de l’escenari del Teatre de Blanes tant als alumnes com els seus respectius tutors i tutores. En la instantània de família també van afegir-s’hi la directora del Centre de Recursos Pedagògics de La Selva II, Pepa Celaya, així com el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, Albert Sanz.

17 treballs de recerca de Blanes, Lloret, Tossa i Vidreres

Els 17 treballs de recerca que es van presentar el passat divendres corresponen a 8 centre educatius de 4 municipis de la Selva. La representació més nombrosa va ser la de Lloret de Mar, amb 7 alumnes de tres centres: Glòria Jiménez i Paula Rodríguez de l’Institut Rocagrossa; Andreu Carbonell i Odalís Fernández de l’Institut Ramon Coll i Rodés; i Margarita Geleta, Sergi Nierga i Marc Garcia del Col·legi Immaculada Concepció.


En el cas de Blanes, van participar Pau Arcos i Paula Pérez, de l’Institut Serrallarga; Berta Arcos i Pau Guirao de l’Institut S’Agulla; i Marta Buchaca i Raquel Delgado, de l’Institut Sa Palomera. Per la seva banda, Illia Holubeu i Paula García van representar l’Institut de Vidreres; i Alba Santé i Mar Rabassa ho van fer en nom de l’Institut de Tossa de Mar.
Data de realització: 04/03/2017 | Data de la darrera actualització: 04/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300