Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Visites Guiades al Jardí Botànic Marimurtra amb Taquilla Inversa aquesta Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/06/2017 05:38:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JardiBotanic_01Visites Guiades al Jardí Botànic Marimurtra amb Taquilla Inversa aquesta Setmana Santa

La Fundació Carl Faust proposa aquesta activitat especial del 8 al 12 d’abril en un torn doble de 10’30 a 12’30, amb inscripció gratuïta i seguint el sistema de taquilla inversa

Un any més, coincidint amb la proximitat de les vacances de Setmana Santa, la Fundació Carl Faust –propietària i responsable de la gestió del Jardí Botànic Marimurtra- ha organitzat una sèrie de visites guiades per donar a conèixer els atractius amb què compta aquest paratge. Sota el títol Descobrint Marimurtra, el Jardí Botànic de la Costa Brava, s’ofereix la possibilitat de fer la descoberta del Marimurtra amb l’acompanyament dels guies del jardí.


El Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra
Els grups de visites guiades es faran els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’abril en un torn doble de 10’30 a 12’30 h. La inscripció és gratuïta, i es fan seguint el sistema de taquilla inversa: el propi assistent decideix l’aportació econòmica que vol fer segons el seu grau de satisfacció de l’experiència. Les visites guiades permeten al visitant obtenir un coneixement més aprofundit del jardí: el seu contingut botànic i científic, la seva història, cultura, elements patrimonials, gènesi, etc.


La Fundació Carl Faust ja va organitzar l’any passat unes visites guiades seguint el mateix sistema, registrant una molt bona participació: al llarg de 10 dies es van fer 15 grups, comptant amb una participació total de 368 persones, amb una mitjana de participació de 25 persones/grup, el màxim establert. Es tracta en definitiva de complir amb un dels principals objectius que mena la fundació: mantenir i continuar l’obra del creador, Carl Faust. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/06/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300