Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Darrers actes de les Jornades SolidÓries de sensiblitzaciˇ sobre la problemÓtica dels refugiats


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/06/2017 04:05:44 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Darrers actes de les Jornades SolidÓries de sensiblitzaciˇ sobre la problemÓtica dels refugiats

Divendres i el cap de setmana s'han organitzat les darreres activitats del cicle, incloent una caminada popular dissabte al matÝ i l'acte central que s'allotjarÓ a la platja del centre de Blanes dissabte a les 7 de la tarda

El cicle de les Jornades SolidÓries que va encetar-se tot just el darrer cap de setmana finalitzarÓ amb una intensa activitat que tindrÓ lloc els dies 7, 8 i 9 d'abril. A partir de divendres i durant tot el cap de setmana es reprendran les activitats desprÚs que les dues darreres han consistit en sengles Taules Rodones que s’han allotjat al Casal La Cooperativa i a la Sala de Plens. La primera es va fer dilluns i la va moderar la periodista blanenca Fina Brunet, presentada sota el tÝtol CamÝ a l’exili. L’altra es va fer ahir dimecres, i es va titular De portes endins.


Taula rodona Jornades SolidÓries al Casal La Cooperativa
Aquest divendres es presentarÓ el llibre Cartas Sirias desde Grecia a les 7 de la tarda a la Biblioteca Comarcal. Durant l’acte, a ż de 8, es farÓ una connexiˇ en directe amb Atenes, amb els joves que formen part del projecte que hi estan duent a terme Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia i Holes in the borders. La jornada continuarÓ a 2/4 de 10 de la nit, a la Plaša dels Pa´sos Catalans, amb Tastets del Mˇn i concerts ac˙stics.


L’endemÓ dissabte s’ha organitzat una Caminada Popular al preu de 4 € que transcorrerÓ pels diferents parcs urbans del municipi, amb el suport del Grup Fondistes Blanes, el Centre Excursionista de Blanes i el Club Triatlˇ Blanes. La caminada comenšarÓ a les 10 del matÝ i sortirÓ des del Passeig de Mar, a la cru´lla amb el Carrer Ample.

Ja a la tarda, hi haurÓ Pati de Tallers al Passeig de Dintre amb diverses entitats, aixÝ com l’Acte Central de les Jornades de Sensibilitzaciˇ. Totes les entitats, colĚlectius, associacions i particulars que vulguin poden adherir-s’hi. Es tracta de formar amb lletres sobre la platja el lema sota el qual s’han presentat les jornades: Obrim Fronteres?. Per ˙ltim, a 2/4 d’11 de la nit, hi haurÓ concerts solidaris amb La Teoria del Qua, Ojo de Buen Cubero i PD Nanfu & Salasxic a la Plaša dels Pa´sos Catalans.


Diumenge el cicle es tancarÓ amb tres darreres activitats: a les 10 del matÝ, a la pista de la Plaša 11 de Setembre –al barri de Mas Enlaire- hi haurÓ un Torneig de Futbol dins el projecte En Joc de l’Agrupaciˇ Escolta i Guia Pinya de Rosa, els membres del CAU. A les 7 de la tarda el grup Ralek del Morralla Espai Creatiu representa la peša Bosses de PlÓstic al Centre Cat˛lic, seguit a 2/4 de 9 de la nit per la Clausura de les Jornades.
Data de realitzaciˇ: 04/06/2017 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/06/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300