Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Darrers actes de les Jornades Solidàries de sensiblització sobre la problemàtica dels refugiats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/06/2017 04:05:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGODarrers actes de les Jornades Solidàries de sensiblització sobre la problemàtica dels refugiats

Divendres i el cap de setmana s'han organitzat les darreres activitats del cicle, incloent una caminada popular dissabte al matí i l'acte central que s'allotjarà a la platja del centre de Blanes dissabte a les 7 de la tarda

El cicle de les Jornades Solidàries que va encetar-se tot just el darrer cap de setmana finalitzarà amb una intensa activitat que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d'abril. A partir de divendres i durant tot el cap de setmana es reprendran les activitats després que les dues darreres han consistit en sengles Taules Rodones que s’han allotjat al Casal La Cooperativa i a la Sala de Plens. La primera es va fer dilluns i la va moderar la periodista blanenca Fina Brunet, presentada sota el títol Camí a l’exili. L’altra es va fer ahir dimecres, i es va titular De portes endins.


Taula rodona Jornades Solidàries al Casal La Cooperativa
Aquest divendres es presentarà el llibre Cartas Sirias desde Grecia a les 7 de la tarda a la Biblioteca Comarcal. Durant l’acte, a ¾ de 8, es farà una connexió en directe amb Atenes, amb els joves que formen part del projecte que hi estan duent a terme Acció Solidària Mediterrània i Holes in the borders. La jornada continuarà a 2/4 de 10 de la nit, a la Plaça dels Països Catalans, amb Tastets del Món i concerts acústics.


L’endemà dissabte s’ha organitzat una Caminada Popular al preu de 4 € que transcorrerà pels diferents parcs urbans del municipi, amb el suport del Grup Fondistes Blanes, el Centre Excursionista de Blanes i el Club Triatló Blanes. La caminada començarà a les 10 del matí i sortirà des del Passeig de Mar, a la cruïlla amb el Carrer Ample.

Ja a la tarda, hi haurà Pati de Tallers al Passeig de Dintre amb diverses entitats, així com l’Acte Central de les Jornades de Sensibilització. Totes les entitats, col·lectius, associacions i particulars que vulguin poden adherir-s’hi. Es tracta de formar amb lletres sobre la platja el lema sota el qual s’han presentat les jornades: Obrim Fronteres?. Per últim, a 2/4 d’11 de la nit, hi haurà concerts solidaris amb La Teoria del Qua, Ojo de Buen Cubero i PD Nanfu & Salasxic a la Plaça dels Països Catalans.


Diumenge el cicle es tancarà amb tres darreres activitats: a les 10 del matí, a la pista de la Plaça 11 de Setembre –al barri de Mas Enlaire- hi haurà un Torneig de Futbol dins el projecte En Joc de l’Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa, els membres del CAU. A les 7 de la tarda el grup Ralek del Morralla Espai Creatiu representa la peça Bosses de Plàstic al Centre Catòlic, seguit a 2/4 de 9 de la nit per la Clausura de les Jornades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/06/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300