Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup Miratge de la Casa d’Ardales presenta “El món dels Duets-Duos-Duet” i homenatja a Pepita Serrano


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2017 10:16:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup Miratge de la Casa d’Ardales presenta “El món dels Duets-Duos-Duet” i homenatja a Pepita Serrano

Durant prop de dues hores el públic que va omplir el Teatre va gaudir un variat repertori, amb una mitja part on es va fer un reconeixement a qui va introduir el playback a Blanes

El Teatre de Blanes es va omplir la tarda d’aquest passat divendres de gom a gom per assistir a una nova representació a càrrec del grup Miratges, de la Casa d’Ardales. En aquesta ocasió el grup que centra les seves intervencions en playbacks va oferir l’espectacle titulat El món dels duets-duos-duet, una successió de diversos temes de totes les èpoques oferts per joves i veterans artistes units per un mateix sentiment: donar el millor de sí mateixos dalt l’escenari i fer passar una bona estona al públic.


El grup Miratge al complert
Presentat per un mestre de cerimònies d’excepció, Aitor Roger es va encarregar d’anar desvetllant els números de cant i ball que composaven la representació, sota direcció de Dolors Moreno i amb coreografies de Karmen Carballo. Gent de totes les edats va interpretar des de la conegudíssima peça popularitzada per l’actriu i vedette Lina Morgan Gracias por venir fins al tema visceral i carregat d’intencions del cantautor Leonard Cohen, Dance to the end of Love.


Actuació del grup Miratge - Fotografia: Aitor Roger
Totes les tendències i gèneres musicals tenien cabuda en un espectacle que també va incloure grans hits com ara Hoy tengo ganes de ti interpretat per les veus de David Bustamante i Marta Sánchez; Escondidos en la versió de David Bisbal i Chenoa; o bé Bajo el mar, el tema principal de la pel·lícula La Sirenita. En l’àmbit cinematogràfic també van destacar la immortal New York, New York enregistrada amb les veus de Frank Sinatra i la co-autora de la cançó, Liza Minelli; o bé la romàntica I Will Always Love You de Whitney Houston, que pertany a la banda sonora The Bodyguard.


Un altre moment de l'espectacle - Fotografia: Aitor Roger
Homenatge a Pepita Serrano

Durant la mitja part de l’espectacle es va fer una breu aturada en el recorregut musical per retre homenatge a Pepita Serrano, la dona que va introduir el playback a Blanes. En principi estava prevista la presència de l’homenatjada dalt l’escenari per rebre el reconeixement que se li havia preparat, però el seu delicat estat de salut li ho va impedir.


D'esquerra a dreta: Antoni Coll, Miquel Lupiáñez,
Dolors Moreno i Salvador Gutiérrez
En nom seu va recollir l’obsequi per expressa petició d’ella Antoni Coll, que va rebre’l de mans de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el president de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, Salvador Gutiérrez, i la directora del grup Miratge, Dolors Moreno. Un cop enllestit aquest emotiu instant, i després d’uns minuts de recés, es va reprendre la vetllada, en una segona part on va ressonar el què gairebé ja és tot un himne, Mediterráneo, de Joan Manuel Serrat, així com la sardana Girona m’enamora o el tema principal del musical El Fantasma de la Ópera.
Data de realització: 04/08/2017 | Data de la darrera actualització: 04/08/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300