Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes apadrina el sorteig de la Grossa de Sant Jordi, que es farà al Teatre el dijous 27 d'abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2017 04:04:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOBlanes apadrina el sorteig de la Grossa de Sant Jordi, que es farà al Teatre el dijous 27 d'abril

El programa "Fem-la Grossa", emès conjuntament per TV3 i Catalunya Ràdio, estarà conduit per Lluís Marquina i Cristina Riba, i s'emetrà a les 12'15 h del dijous

La primera edició del sorteig de La Grossa de Sant Jordi 2017 comença el compte enrere. L’estrena del nou producte de Loteria de Catalunya tindrà lloc aquest dijous, 27 d’abril, a les 12:15 hores a l’escenari del Teatre de Blanes i compta amb el suport de l’Ajuntament d’aquesta ciutat. Aquest municipi ha estat l’escollit per apadrinar el nou sorteig, en ser la localitat on es va repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any 2016.

"La Grossa" s'ha passejat el matí del dilluns per Blanes per rodar

el vídeo que s'emetrà durant el programa del sorteig


TV3 serà l’encarregada d’emetre, conjuntament amb Catalunya Ràdio, el programa del sorteig “Fem-la Grossa”, que estarà conduït pels presentadors de la televisió pública de Catalunya Lluís Marquina i Cristina Riba. El realitzador de Catalunya Ràdio, Sergi Cutillas, posarà la nota musical a l’espectacle.Aquest primer sorteig de La Grossa de Sant Jordi té lloc el mateix dia que se celebra el 30è aniversari de Loteria de Catalunya. L’encarregat de donar la veu a l’auditori serà en Ferran Aixalà. De fet, tres persones del públic, escollides a l’atzar, seran les mans innocents encarregades de prémer el botó del 5è, 4t i 3r premis. Els padrins del 2n i 1r premis seran, respectivament, Edgar Gómez, cantant de l’anunci publicitari de La Grossa de Sant Jordi, i Ricard Borrell, propietari de l’estanc del Mercat de Blanes on es va vendre el primer premi de La Grossa de Cap d’Any 2016.

Seguiment del sorteig i cobertura informativa

Els mitjans de comunicació podran seguir el sorteig de La Grossa en directe a través de TV3 i Catalunya Ràdio, o bé des del mateix Teatre de Blanes prèvia acreditació.
La web de loteriadecatalunya.cat també donarà els detalls dels cinc números premiats i, a més, oferirà la possibilitat de consultar a través d’un cercador si un bitllet ha resultat premiat. El divendres, 28 d’abril, els diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt-Avui, l’Ara, el Diari de Tarragona i el Segre oferiran planes especials amb tots els números premiats.

Venda de bitllets fins a última hora

El primer sorteig de La Grossa de Sant Jordi surt amb una tirada de 12 milions d’euros, 10 milions en paper i 2 milions en suport virtual (el bitllet a través del terminal i per la compra on line). En total estan a la venda 80.000 números, del 00000 al 79999, a un preu de 5 euros el bitllet.Els bitllets es podran adquirir fins a una hora abans del sorteig, és a dir, les 11:00 hores del mateix dijous 27, per internet, a través del web de Loteria de Catalunya, a qualsevol dels 2.000 punts de venda que actualment comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya (quioscos, llibreries, bars, estancs, etc) i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.

Cobrament dels premis

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 26 de juliol, a qualsevol oficina de Caixabank, o bé a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. Els números que s’hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d’on es van adquirir els bitllets.Els premis de fins a 120 euros també es pagaran als punts de venda habituals que actualment venen la resta de productes que comercialitza Loteria de Catalunya i als establiments dels supermercats Bon Preu que tinguin instal·lat el terminal.Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Sant Jordi. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible al web de Loteria de Catalunya.
Data de realització: 04/24/2017 | Data de la darrera actualització: 04/24/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300