Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 600 persones participen a la II Animal Fest


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/13/2017 09:50:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

imatgeMés de 600 persones participen a la II Animal Fest

Al llarg del tot el dissabte la Plaça dels Dies Feiners ha allotjat exhibicions, desfilades i concursos, així com estands amb productes, entitats de protectores i d’assistència als animals

La Plaça dels Dies Feiners ha allotjat durant tota la jornada del dissabte la segona edició de l’Animal Fest, la festa dels animals, que ha inclòs un gran nombre d’activitats. Organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Guia Animal de Girona i l’Ajuntament de Blanes, el canvi d’ubicació que s’ha fet aquest 2017 ha suposat una gran millora en relació a l’any passat.



II Animal Fest, enguany a la Plaça dels Dies Feiners
Al tractar-se d’un lloc molt més ample, ha facilitat que un nombre més gran de participants hagin pogut acostar-hi. En aquest sentit, es calcula que al llarg de tot el dia s’han acostat a la II Animal Fest més de 600 persones. Hi ha hagut exhibicions, desfilades de protectores d’animals, un concurs de dibuix infantil, gossos d’assistència, sessions d’agility, exhibicions de perruqueria canina, etc


Lògicament, el comú denominador han estat els animals en general, especialment els gossos i els gats. També s’ha pogut consultar una osteòpata i un veterinari de Can Vet emplaçats al recinte firal dedicat a l’Animal Fest. També hi ha hagut diversos estands d’entitats i protectores d’animals, així com de venda de productes adreçats a gossos i gats, oferta de serveis, etc.

Concurs Caní Popular amb 25 participants

A la tarda s’ha celebrat un Concurs Caní Popular que ha comptat amb una nodrida concurrència. Un total de 25 gossos hi han participat per aspirar a algun dels 7 premis diferents que hi havia. Així, a banda de les tres primeres posicions, també s’ha guardonat al més jove, al més gran, al més despert i al més obedient.


Els aspirants tenien des de 6 mesos fins a 15 anys, i n’hi ha hagut de totes les races; Yorkshire, American Stafford, Ratoner Valencià, Mestís de Dàlmata, Mestís de Bodeguer, Border Collie, Pincher, Staffy, Bichon Maltès, etc. La celebració d’aquest concurs ha suposat un bon al·licient no tan sols per les orgulloses i orgullosos propietaris, sinó també pel públic que ha pogut passar una estona entretinguda admirant-los.

Un altre pol d’atracció ha estat la interessant xerrada a càrrec de Susana Sancho, llicenciada en quiropràctica i màster en quiropràctica d’animals. L’especialista treballa amb tot tipus d’animals: cavalls, gossos, gats, etc. La seva intervenció ha inclòs una demostració pràctica sobre el realineació de les vèrtebres i també ha ofert els seus serveis durant tota la jornada.


Especialment agraït ha estat el Concurs de Dibuix Infantil, on l’únic requisit que es demanava era dibuixar la pròpia mascota. A canvi d’aquesta contribució artística, els nens i nenes rebien automàticament un regal. Per la seva banda, Guia Animal ha organitzat les exhibicions d’agility, obediència i deteccó de substàncies, etc. La resta d’entitats col·laboradores i que han participat en la 2a Animal Fest han estat: CAP i cua, Por Ellos, Residencia en Positiu, Associació Protectora d’Animals sense casa, El CAU de la Cendra, Sa Gatonera, Galgos 112, ASPA Más que Perros, i Sonrisa de Gatos.



Data de realització: 05/13/2017 | Data de la darrera actualització: 05/13/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300