Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ramon Madaula i Roger Coma tanquen temporada al Teatre de Blanes amb la comèdia política ‘L’Electe’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2017 11:24:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesRamon Madaula i Roger Coma tanquen temporada al Teatre de Blanes amb la comèdia política ‘L’Electe’

Els dos actors omplen de dalt a baix l’escenari interpretant un jove polític escollit president de la Generalitat i un psiquiatra que l’ajuda a desfer-se d’un terrible tic que deforma la seva cara

Diuen que els grans espectacles i esdeveniments destacats és bo tancar-los amb un grande finale, aquella cirereta del pastís que fa que el públic marxi a casa amb un bon gust de boca, i amb un bon record per emmagatzemar. Aquest és justament el cas de la darrera actuació que el proper diumenge 21 de maig tancarà la temporada al Teatre de Blanes, formant part de la programació professional del Teatre de la Costa Brava Sud.


Ramon Madaula i Roger Coma, protagonistes de 'L'Electe'
Fotografia: David Ruano
Aquest grande finale anirà servit en aquesta ocasió per una parella d’actors catalans molt coneguts i apreciats pel gran públic com són Ramon Madaula i Roger Coma, que protagonitzen L’Electe. Plantejada en clau de comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, Ramon Madaula –en un doble paper d’autor de l’obra i co-protagonista- ens parla d’un jove polític (Roger Coma) que acaba de ser escollit president de la Generalitat.

En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura, però cada vegada que l’assaja se n’adona que un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra (Ramon Madaula) compta amb ben poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença davant el país.


A partir d’aquí, la trama es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. El públic té la feina de descobrir què amaguen cadascun dels dos protagonistes, les veritables intencions que els mouen i fer a l’hora auto-reflexió i adonar-se de com els fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la vocació que ens pot haver mogut a tots i totes en algun moment de la vida.

Una comèdia en clau política en clau psicològica

Política contra ciència, consciència contra aparença i poder contra poder, el cocktail escènic està servit. Tot un caramelet per a tots aquells i aquelles a qui els agrada seguir el món polític, que aquests darrers anys ha esdevingut tant de moda en l’àmbit televisiu, sobretot gràcies a sèries com House of Cards, Veep o, sobretot a Catalunya, en la seva versió més còmica i àcida com pot ser Polònia, totes elles hereves en deute de la mítica The West Wing que protagonitzava Martin Sheen.

Per la seva banda Ramon Madaula, aquí en la seva faceta d’autor de l’obra, confessa: “Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions reals que mouen a algú a ser president del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans defugiríem. Sospito que, a banda de l’ambició de poder o de les ànsies legítimes de millorar el món, hi ha altres motius que potser ni el mateix candidat coneix”.


Sigui pels dos mediàtics actors protagonistes o sigui per la trama político-psicològica que envolta l’argument, L’Electe va camí d’haver de penjar ben aviat el virtual cartell d’entrades exhaurides. Per això, aquest grande finale de temporada no tan sols el celebrarà el Teatre de Blanes amb una dramatúrgia destacada, també ho farà amb la satisfacció d’haver ofert una vegada més una programació atractiva i prou eclèctica com per complaure tot tipus de gustos.

L’espectacle teatral L’Electe s’oferirà aquest proper diumenge 21 de maig al Teatre de Blanes al punt de les 7 de la tarda. Les entrades costen 18 €, i es poden comprar anticipadament online: http://www.teatredelacostabravasud.cat/entrades-online/lelecte-/583/1/604/Data de realització: 05/19/2017 | Data de la darrera actualització: 05/19/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300