Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

S’obre el termini per fer de Jurat Popular al 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/25/2017 12:02:08 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOCSS’obre el termini per fer de Jurat Popular al 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici 2017

El Jurat Popular el formen 50 persones que, juntament amb els 8 membres de la Comissió Tècnica de Focs, faran el veredicte del certamen. Hi ha temps per apuntar-se fins el 7 de juny

A Blanes la immensa majoria de vilatans i visitants que estiuegen sovint al municipi han esdevingut autèntics especialistes en ponderar si un espectacle pirotècnic ha tingut prou qualitat o no. Durant les nits del Concurs de Focs, quan tot just l’olor de pólvora omple l’aire, el cel retorna a enfosquir després de l’allarant lluminositat, i encara ressonen els contundents trons que acompanyen als efectes, s’organitzen autèntics debats a l’entorn del castell de focs que s’acaba de contemplar.


Presentació del Concurs de Focs 2016 al Jurat Popular
No es limiten a ponderar si han estat bons o dolents. Es valora el ritme, les novetats que hi ha hagut, com han estat els focs aquàtics, la traca final.... Tots aquests aspectes són capaços d’avaluar-los com autèntics experts en la matèria que en definitiva són. Això fa que tothom vagi establint la seva pròpia classificació: quina pirotècnia creu que hauria de guanyar el primer premi i quina ha fet el què ha pogut però mereix quedar de les darreres.


Membres de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs
Conscient d’aquesta afició, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha obert per quart any consecutiu la possibilitat que tothom qui tingui ganes de fer valer la seva opinió de manera efectiva i oficial pugui complir aquest desig. Per això, aquesta setmana s’ha obert el termini per inscriure’s com a Jurat Popular del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici, que enguany tindrà lloc del 22 al 26 de juliol, de dissabte a dimecres.

Hi ha temps per inscriure’s fins al 9 de Juny

Hi haurà temps per inscriure’s com a Jurat Popular fins el proper divendres 9 de juny a les 3 del migdia. Les persones que finalment resultin escollides per passar a formar part del jurat ho seran per rigorós ordre cronològic en què s’hagin apuntat, i abans de quedar inscrites de manera definitiva seran avisades per tenir la certesa que poden assumir el compromís.


Veredicte del Concurs de Focs d'Artifici 2016
Tots els detalls de la convocatòria oberta és accessible al web de l’Ajuntament de Blanes: http://www.blanes.cat/docweb/focsjurat A través d’aquest enllaç s’accedeix a la informació bàsica sobre els requisits que cal complir, així com el qüestionari bàsic que s’ha d’emplenar i enviar per correu electrònic al Departament de Cultura i Festes, a través del mail cultura@blanes.cat.

En cas que nos es disposi d’accés a Internet, es pot recollir el formulari imprès, emplenar-lo i lliurar-lo en mà a les dependències de Cultura i Festes, ubicades a Casa Saladrigas, al Carrer Roig i Raventós número 2 (situat entre el Passeig de la Mestrança i el Carrer Esperança). L’horari per fer-ho és de dilluns a divendres, des de les 9 del matí fins les 14 h del migdia.


Els requisits són que l’aspirant sigui major d’edat, que participi a una reunió informativa que es farà prèviament a la celebració del certamen, i que s’assisteixi al veredicte per emetre la votació corresponent. També es demana que, a ser possible, es guaiti cada dia el llançament dels espectacles pirotècnics des del mateix indret per garantir l’equanimitat de la seva puntuació.Data de realització: 05/25/2017 | Data de la darrera actualització: 05/25/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300