Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El POUM i l’Escola Bressol de La Plantera, dos dels temes tractats als precs i preguntes del ple de maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/25/2017 10:24:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellEl POUM i l’Escola Bressol de La Plantera, dos dels temes tractats als precs i preguntes del ple de maig

També s’ha parlat sobre mesures alternatives elèctriques, la integració de les persones trans* i el desdoblament de l’A2 entre Maçanet i Tordera

La sessió plenària celebrada per l’Ajuntament de Blanes corresponent al mes de maig ha tractatt en l’apartat de precs i preguntes dos dels temes que han estat notícia en aquest municipi durant els darrers mesos en un cas, i els darrers dies en l’altre. D’una banda, l’aprovació inicial del nou POUM, que va quedar sobre la taula el passat ple del mes d’abril, continua sense comptar amb el consens necessari perquè prosperi, i per això encara no s’ha inclòs de nou a l’ordre del dia.


Ple Municipal 25 de maig
D’altra banda, un grup de pares i mares de l’Escola Bressol de La Plantera –alguns dels quals han intervingut en l’apartat obert a la participació del públic- demanen que s’arreglin i prenguin mesures en diverses qüestions que consideren insostenibles. Tots dos temes han estat objecte d’intenses reunions, tal com ha quedat palès al llarg de les diferents intervencions.

Pel que fa a l’estricte contingut de la sessió plenària d’aquest mes de maig, la modificació d’un acord respecte els representants d’òrgans col·legiats s’ha aprovat per unanimitat. També han recolzat tots els regidors unànimement una de les tres mocions en suport de la Plataforma Trans*forma la Salut per a un model de salut que contribueixi a la normalització de les persones trans*.


L’altra proposta d’acord que, igual que l’anterior, també han presentat el grup d’ICV-EUiA conjuntament amb Batega per Blanes sobre la transició energètica al municipi de Blanes, l’han recolzat totes les forces polítiques llevat del Partit Popular, que s’ha abstingut. Per últim, la moció d’ERC per reclamar a l’estat espanyol que s’enllesteixi el desdoblament de l’A2 entre Maçanet i Tordera, que s’ha demanat explícitament que sigui respectuós amb El Vilar i la Vall de Sant Daniel, s’ha aprovat amb les abstencions de la CUP i el PP.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/25/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300