Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per celebrar la 1a edició de la campanya ‘Blanes & Tu’ el proper cap de setmana del 10 i 11 de juny


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/07/2017 11:53:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per celebrar la 1a edició de la campanya ‘Blanes & Tu’ el proper cap de setmana del 10 i 11 de juny

22 locals de restauració seran a la mostra gastronòmica ‘TastABlanes’, 60 botigues participaran al ‘Venem a la fresca’ i la música al carrer culminarà amb un concert del grup ‘Animal’

La ciutat de Blanes s’està preparant aquests dies per allotjar aquest proper cap de setmana la primera edició de la nova acció promocional que passa a substituir la que s’ha estat fent durant els darrers cinc anys. Dissabte i diumenge, 10 i 11 de juny, es viurà aquesta nova campanya que es presenta sota el suggestiu títol de Blanes & Tu. Descobreix-lo, tota una declaració d’intencions que s’espera que compleixi les expectatives previstes.

Agafant la positiva experiència viscuda els darrers anys amb el Blanes 12, a partir d’ara Blanes & Tu li agafa el relleu perseguint el mateix objectiu de promocionar i posicionar aquest municipi de la Cota Brava com a ciutat comercial, cultural, gastronòmica i turística. Per descobrir tots aquests atractius, s’han organitzat 22 activitats aptes per un ample ventall de gustos i edats.


Presentació de la nova acció promocional "Blanes & Tu. Descobreix-lo"
En la línia de l’acció promocional que s’havia estat fent els darrers anys, del què es tracta és d’oferir a blanencs i visitants diversos ingredients que contribueixin a conèixer millor les principals qualitats del municipi. En definitiva, tal com anuncia la mateixa activitat, es tracta que es descobreixi.

Gastronomia al ‘TastABlanes’, ‘Venem a la Fresca’ i concert del grup Animal

Per aconseguir-ho, l’Ajuntament de Blanes compta principalment amb el suport de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Associació d’Hostaleria. Al llarg de tot el dissabte –de 9 a 22 h- l’entitat comercial participarà amb uns 60 establiments en l’experiència Venem a la Fresca, una festa de presentació on els comerços tindran una decoració especial fora de l’aparador, així com articles seleccionats davant de cada botiga.

No es tractarà d’una fira de rebaixes a l’estil de La Botiga al Carrer, sinó que es planteja en base a promocions concretes de productes de qualitat, comptant amb el buc insígnia dels petits botiguers: l’atenció i assessorament personalitzats. Del què es tracta en aquest cas és que hi hagi un reclam al carrer per entrar a l’interior de les botigues.


Els principals promotors. D'esquerra a dreta: Enric Portas (Assoc. Hostaleria),
Miquel Lupiáñez i Dafne Galvany (Ajuntament) i Lluís Pascual (ABBC)
El segon gruix d’activitats proposa fer un recorregut gastronòmic per les exquisideses que habitualment cuinen un total de 22 restaurants de Blanes representats a TastABlanes. S’allotjarà al Passeig de Dintre, en ple centre de la vila, dissabte des de les 7 de la tarda fins la 1 de la matinada, i s’hi oferiran tastets de plats i productes que habitualment es poden degustar als respectius establiments, a preus molt atractius.

Per últim, el tercer eix de propostes que organitza l’Ajuntament de Blanes és la música al carrer, principalment a través del què serà el seu màxim exponent. El concert del grup Animal que es farà la nit del dissabte a partir de les 11 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners. El conegut grup amenitzarà la vetllada amb la seva base de pop i reggae, que també remeten al folk gràcies a cançons alegres i desimboltes. Absolutament recomanable per a gent jove, però també per a tots i totes les qui encara conserven aquest esperit.

Activitats Aquàtiques, Espectacles Infantils, Música i altres ingredients

A banda dels tres principals reclams gastronòmics, musicals i comercials, també s’ha organitzat un variat repertori d’entreteniments musicals, infantils, esportius i lúdics. En l’àmbit esportiu, es podran dos tipus d’activitats aquàtiques. Durant tot el cap de setmana es podrà practicar Paddle Surf amb showrooms, sortides conjuntes, així com classes exprés i d’iniciació, i el dissabte una sortida d’snorkel amb embarcació.

Completen el menú d’entreteniment sessions de contes en anglès dissabte al matí i a la tarda; una Visita Guiada per la Ruta dels Cabrera dissabte, una sortida d’snorkel amb embarcació i un tastet de cava matinal. D’altra banda, la tarda-vespre del dissabte hi haurà música al carrer amb el jazz de Why Not i el tribut a Joaquin Sabina que proposa el grup Pacto entre Caballeros.

El Club Vela Blanes organitza dissabte el Marina Day; la tarda del diumenge hi haurà un espectacle musical familiar a la Plaça d’Espanya, i al llarg de tot el dissabte la Plaça Solidaritat allotjarà una Exposició i Concurs de Bonsais. D’altra banda, diverses empreses d’oferta complementària lúdica i cultural ofereixen packs d’oferta de 2 x 1 per fer un viatge de Blanes a Tossa, així com per visitar el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa.

Els visitants i vilatans que agafin el cotxe per acostar-se a les activitats del Blanes & Tu podran estacionar gratuïtament a la zona asfaltada situada al costat de l’antic pavelló d’esports. Es tracta de l’aparcament Centre/Pins, on hi ha més d’un miler de places situades en un emplaçament privilegiat, a cinc minuts del nucli històric del municipi

La campanya promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo compta amb un pressupost de 15.000 € a càrrec de l’Ajuntament de Blanes, i s’han editat 10.000 fulletons per fer difusió de les activitats que inclou. Tota la informació al voltant de l’acció promocional es pot consultar a la web oficial de l’Ajuntament de Blanes: www.blanestu.cat


Data de realització: 06/07/2017 | Data de la darrera actualització: 06/07/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300