Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les platges de Blanes ja tenen instal·lades gairebé totes les dutxes, passeres i altres serveis per als banyistes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/20/2017 04:13:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXLes platges de Blanes ja tenen instal·lades gairebé totes les dutxes, passeres i altres serveis per als banyistes

Hi ha hagut un endarreriment en tot el procés, ja que abans de la instal·lació calia anivellar la sorra de les platges, i la planificació s’ha dilatat

Entre avui dimarts i demà dimecres l’Ajuntament de Blanes haurà acabat d’enllestir la instal·lació de tots els serveis que s’ofereixen a les seves platges amb cinc dies de retard respecte el dia en què estava previst, el 15 de juny. La raó per aquesta demora ha estat que abans de col·locar-ho, calia anivellar la sorra de les platges, distribuïda irregularment a causa dels temporals que han anat afectant la costa durant els darrers mesos.


Una de les dutxes dels serveis de platja
Sortosament no es tractava que faltés sorra, sinó que calia repartir-la bé perquè no hi haguessin zones irregulars amb grans desnivells en un mateix espai de platja, amb la incomoditat que això comporta per als usuaris. La planificació per tenir-ho en compte s’ha dilatat, de manera que no va ser fins aquest passat dilluns que es van poder començar a fer els primers treballs d’instal·lació.


Efectius de les Brigades Municipals instal·lant les passeres
Al llarg de tota la jornada d’aquest dimarts els efectius de les Brigades Municipals i d’Aigües de Blanes s’han encarregat d’anar instal·lant els serveis, una operació que a primera hora de la tarda d’avui ja estava pràcticament finalitzada i que es tancarà dimecres al matí. Els operaris de l’empresa mixta d’aigües s’han encarregat de fer les connexions necessàries amb les canonades per poder donar subministrament a les dutxes que porten incorporats els rentapeus.

Un total de 30 dutxes repartides a les zones de bany de Blanes

Per la seva banda, les Brigades Municipals s’estan encarregant d’acabar d’instal·lar les passeres i altres infraestructures a la platja, com ara les papereres, els espais per abocar la brossa selectiva, o bé el tancat per delimitar el Club Infantil que es posarà en marxa els propers dies. En total, les platges de Blanes disposen d’un total de 30 dutxes repartides al llarg de quatre zones de bany: Cala Bona –com es coneix a Blanes Cala Sant Francesc-, Platja de Santa Anna, Platja del Centre de Blanes i Platja de S’Abanell.


Els propers dies també s’instal·larà l’aballissament de la zona de bany, el canal d’ús lliure per embarcacions sense motor tipus caiacs, i les línies de vida. En aquest sentit, també hi haurà aballissament i un panell informatiu en un altre espai de bany de la vila, a la Platja de Treumal, amb alineament de la zona de bany del veí Ajuntament de Lloret de Mar.


Operaris de l'empresa Aigües de Blanes amb els treballs d'instal·lació
Les passeres estan associades a les dutxes perquè els banyistes puguin utilitzar-les tant quan entren com quan surten de les platges, i faciliten l’accés en els dos sentits per a les persones amb mobilitat reduïda, o bé per a les famílies que hi accedeixen amb els cotxets. També hi ha una zona d’accés adaptat al costat del Lloc de Socors de la platja del centre formada per rampes, passera, zona d’ombra i un vestidor-lavabo, així com una zona d’ombra amb els mateixos serveis al costat del Lloc de Socors de la Platja de S’Abanell.


Per últim, de cara a finals de la setmana vinent, quan entrarà en funcionament la temporada alta del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme (SVSS), també s’instal·laran les torres i cadires de vigilància. El passat 10 de juny les platges de Blanes ja compten amb els efectius d’aquest servei, que patrullen a peu i operen des dels tres llocs de socors que hi ha a Cala Bona, Platja del Centre i Platja de S’Abanell.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/20/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300