Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca allotja divendres les VI Jornades Pedagògiques d’Estiu d’Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2017 08:54:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca allotja divendres les VI Jornades Pedagògiques d’Estiu d’Aula Blanes

És la primera vegada que es planteja com una jornada de treball sense expert de referència, abandonant el format clàssic de formació per passar a ser un espai compartit

Per sisè any consecutiu, Aula Blanes organitza una experiència estiuenca, que complementa les xerrades mensuals que s’encarrega de fer al llarg del curs escolar. Es tracta de les VI Jornades Pedagògiques d’Estiu, que enguany tindran lloc divendres vinent, 7 de juliol, de 9 a 2/4 de 2 de la tarda a la Biblioteca Comarca. Aquesta edició suposa un pas endavant respecte les anteriors, ja que és la primera vegada que es planteja com una trobada de treball sense expert de referència, per passar a ser un espai on compartir i reflexionar en comunitat d’aprenentatge.

En aquest darrer sentit, el guió del programa inclou la presentació de quatre experiències educatives que s’han fet en centres escolars de la zona, i que serviran de base per a la reflexió i l’acció educativa. Cada projecte aborda una realitat educativa diferent: les famílies (Escola Pinya de Rosa), les sortides escolars (Escola Mossèn Joan Batlle), les aliances amb l’exterior (Escola Joaquim Ruyra) i els crèdits de síntesi (Institut Coll i Rodés).

Són quatre propostes que volen acostar sengles temàtiques prou diferents i riques. La jornada d’aquest proper divendres és obert a tothom que s’apassioni amb i per l’educació, i en aquest sentit és lliure i gratuïta. Per a més informació i inscripcions: http://www.jornadespedagogiquesdestiu.com/inscripcioacute.html o www.aulablanes.cat.


Data de realització: 07/03/2017 | Data de la darrera actualització: 07/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300