Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local i Protecció Civil han desallotjat aquesta matinada 21 veïns d’un edifici a causa d’un incendi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/19/2017 10:34:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local i Protecció Civil han desallotjat aquesta matinada 21 veïns d’un edifici a causa d’un incendi

No hi ha hagut danys personals, i ha mobilitzat nou dotacions de cossos d’emergència, que han tingut controlat el foc en una hora, quedant tan sols les tasques de ventilació del fum

Efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes han hagut d’evacuar aquesta matinada un edifici de set plantes situat al barri d’Els Pins a causa, d’un incendi que ha afectat una vivenda del tercer pis. A conseqüència del foc, no s’han hagut de lamentar danys personals, mentre que la vivenda afectada ha quedat força malmesa.


En primera instància, efectius de la Policia Local i Protecció Civil s’han encarregat de desallotjar els 21 veïns que hi havia en aquells moments a l’edifici de set plantes per major seguretat. Per la seva banda, els habitants del pis sinistrat ja havien sortit per iniciativa pròpia quan se n’han adonat que hi havia l’incendi.

Ràpida actuació dels cossos d’emergència

La intervenció s’ha iniciat pels volts de ¾ de 5 de la matinada, quan un taxista que estava aturat a la parada que hi ha a l’Avinguda Mediterrani, al barri d’Els Pins, ha observat que sortia fum d’un edifici molt proper i ha donat l’alerta. La Policia Local de Blanes ha acudit amb una patrulla i, en comprovar que es tractava d’un incendi, ha activat el protocol d’emergències.


Immediatament, han acudit diversos efectius dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles més de la Policia Local, el SEM i el cap de Protecció Civil de Blanes, procedint a desallotjar als veïns mentre començaven les tasques d’extinció. L’incendi s’ha originat a la cuina, possiblement per una avaria elèctrica encara per determinar. Si bé no hi ha hagut flama, sí que ha generat temperatures altíssimes, així com una gran quantitat de fum pel tipus de material que s’ha cremat.


Per aquest darrer motiu, un cop s’ha tingut controlat l’incendi, pels volts de les 6 del matí, els bombers encara han continuat actuant durant força estona per ventilar el fum que s’havia generat. A 2/4 de 7 del matí s’ha donat definitivament per finalitzada l’emergència, i s’han desactivat totes les unitats. En total, han intervingut 9 dotacions: 3 dels Bombers de la Generalitat, 3 de la Policia Local, 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i 1 de Protecció Civil.
Data de realització: 07/19/2017 | Data de la darrera actualització: 07/19/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300