Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’espectacle del Mag Lari enceta les activitats adreçades al públic infantil i familiar a la Festa Major de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2017 08:05:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’espectacle del Mag Lari enceta les activitats adreçades al públic infantil i familiar a la Festa Major de Blanes

La Festa Major de Blanes compta amb un espai destinat específicament a aquest tipus d’espectadors: l’Escenari Infantil, que allotjarà durant aquests dies diverses actuacions i activitats

Ara fa 10 anys, Blanes va ser la primera població de la Costa Brava –exactament el juny de 2007- en obtenir el reconeixement de rebre la Destinació de Turisme Familiar. És una marca certificada de qualitat per a localitats especialment sensibles a aquest tipus de turisme que atorga Turisme de Catalunya i que reconeix l’excel·lència de la vila guardonada.


Públic infantil a l'espectacle del Mag Lari al Teatre de Blanes
Per aquet motiu, al llarg de l’any l’Ajuntament de Blanes organitza un grapat d’activitats especialment destinades a petits i grans. Un dels cicles que pren especial a atenció a aquest públic és la Festa Major de Santa Anna, que aquest 2017 encetarà el capítol dedicat al públic familiar amb un espectacle de primer ordre: Una nit amb el Mag Lari.

El Teatre de Blanes penja el cartell d’entrades exhaurides amb el Mag Lari

Una bona mostra de l’interès que ha aixecat l’actuació del conegut mag és que des de fa molts dies el Teatre de Blanes ja tenia penjat el cartell d’Entrades Exhaurides de cara a l’espectacle que ha tingut lloc aquesta tarda de diumenge. Amb el pati de butaques ple de gom a gom, el Mag Lari ha desplegat amb el seu conegut tarannà tot un repertori de sorpreses amanides amb humor i, sobretot, molta il·lusió.


La gran capacitat comunicativa que té, així com la seva coneguda i atractiva faceta de mag-showman s’han afegit a la seva estètica polida i brillant per oferir una vetllada inoblidable. D’aquesta manera, petits i grans han gaudit d’una estona entretinguda amb un espectacle de primer ordre, en la línia dels que també s’han allotjat els darrers anys al Teatre de Blanes amb motiu de la festa major.

Activitats adreçades especialment al públic infantil i familiar

La Festa Major de Blanes compta amb un espai específicament destinat pel públic infantil i familiar. Precisament per aquest motiu s’anomena Escenari Infantil, i està situat al Paseig Pau Casals, al costat del Monument a Joaquim Ruyra, conegut popularment com el Monument al Frare.


Espectacle del Mag Lari al Teatre de Blanes
Aquests tres propers dies s’allotjaran en aquest espai tres activitats força variades, totes tres programades a la tarda. Dilluns a 2/4 de 7 hi haurà animació infantil i festa de l’escuma amb Els Atrapasomnis a ritme d’escuma; i dimarts a la mateixa hora una altra sessió d’animació infantil, aquesta vegada amb Els Trambòtics.


Finament, dimecres hi haurà dues propostes: a les 6 començarà el Concurs de Dibuix a càrrec de la Colla Gegantera de Blanes, i a 2/4 de 7 un espectacle infantil amb un pallasso malabarista, i que anirà a càrrec de l’Associació Juvenil Salsa Jove.

Per últim, val a dir que tant la canalla com la gent gran també gaudeix en especial d’una activitat nocturna. Es tracta del Correaigua, que es farà dilluns a ¼ de 12, després dels focs, amb sortida des de la zona del port. El recorregut resseguirà tot el Passeig de Mar i finalitzarà a la Plaça Catalunya.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/23/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300