Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avui se sabrà la pirotècnia guanyadora del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/27/2017 01:23:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Avui se sabrà la pirotècnia guanyadora del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava

La votació del jurat tindrà lloc a les 7 de la tarda al Teatre de Blanes, durant una gala festiva oberta a la participació de tothom que vulgui viure en directe la proclamació del veredicte

Després que durant les darreres cinc nits el cel de Blanes ha estat guarnit pels castells de focs més espectaculars que es recorden des de fa temps, avui dijous ha arribat el moment més interessant del cicle. Es tracta de la proclamació del guanyador del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que es podrà saber amb el veredicte que emetran els vuit membres de la Comissió Tècnica i els 50 del Jurat Popular.


Espectacle Pirotècnia Pablo (Astúries) - Fotografia: Joaquim Llorens Garangou
Enguany s’ha volgut donar a aquest acte un caire molt més festiu i espectacular del què és habitual. Per aquest motiu, s’ha traslladat al Teatre de Blanes, on tindrà lloc a les 7 de la tarda, obert a la participació de tothom que vulgui seguir en viu i en directe la proclamació dels dos primers classificats, ja que aquest 2017 s’ha recuperat el segon premi que fa temps es va deixar d’atorgar.

La Pirotècnia Pablo d’Astúries, darrera concursant d’enguany

El concurs de focs es va tancar aquest passat dimecres amb la cinquena i darrera nit que va anar a càrrec d’una vella coneguda pel públic blanenc, la Pirotècnia Pablo, de Cangas de Narcea (Astúries). Membres de la Comissió Tècnica van visitar ahir a la tarda representants de l’empresa asturiana per donar-li la benvinguda i comentar el tipus d’espectacle que oferirien a la nit.


Lliurament 'Monument als Focs' a la Pirotècnia Pablo
Fotografia: Joaquim Llorens Garangou
D’altra banda, igual que s’havia fet amb els quatre anteriors participants, també es va lliurar a la pirotècnia una reproducció del Monument als Focs, obra original dels artistes blanencs Quim Serrano i Antoni Selvaggi que llueix a l’entrada del municipi, en un lloc emblemàtic. Com cada dia en què ha tingut lloc, la trobada dels membres de la comissió es va tancar visionant el vídeo de la tirada de focs del dia anterior, quan va ser el torn de l’empresa francesa Régie Fête Pyrotechnie.
Data de realització: 07/27/2017 | Data de la darrera actualització: 07/27/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300