Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes admetrà obres de l’1 al 4 d’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2017 12:04:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes admetrà obres de l’1 al 4 d’agost

Hi ha tres categories: Focs d’Artifici, Correfoc i actes de la Festa Major, pot participar-hi tothom que ho desitgi i el lliurament de premis es farà el 15 d’agost

Coincidint amb la Festa Major de Santa Anna i el Concurs de Focs 2017, l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) ha organitzat el 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes. Inclou tres categories: els Focs d’Artifici, els actes de la Festa Major i el Correfoc, la modalitat de creació més recent que es va impulsar al 2015.


Fotògrafs al Correfoc 2017 - Autor: Joaquim Llorens
El termini per presentar treballs s’esgotarà la primera setmana del mes d’agost, de l’1 al 4 d’agost, i el lliurament de premis tindrà lloc d’aquí a poc més d’una quinzena, el 15 d’agost. L’acte tindrà lloc a la Sala García-Tornel, on s’hi allotjarà una exposició que aplegarà les fotografies guanyadores, així com les finalistes i una selecció de les millors que han aspirat a ser premiades.

Quantia dels premis i tramesa de les fotografies

El jurat atorgarà un primer premi de 150 € i dos finalistes de 75 € cadascun en les tres modalitats. L’admissió d’obres es farà de l’1 al 4 d’agost a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, al Carrer Roig i Raventós número 2 en el següent horari: de dilluns a dimecres de 9 a 15 h, així com dijous i divendres de 9 a 15 h i de 17 a 20 h.

Una altra possibilitat és portar les fotografies el diumenge 6 d’agost al local de l’AFIC, de 9 a 10 del matí. Només es permeten presentar un màxim de tres fotografies per autor en cada modalitat. Darrera cada obra cal que consti el títol de l’obra, categoria a la que es presenta, així com les dades bàsiques de contacte de l’autor.


Fotògrafs al Concurs de Focs d'Artifici 2017
Autor: Jesús Vila
El veredicte del concurs s’emetrà el 6 d’agost, i a partir de l’endemà dilluns dia 7 començaran a notificar-se els resultats als premiats i finalistes. Més informació: http://www.aficblanes.com/administracio/upload/noticies/docs/(cat)_bases_focs_i_festes_2017-_v3.pdf

Blanes, terra de fotògrafs

No és casualitat que a Blanes s’organitzin al llarg diversos concursos on la fotografia, l’art de fer esdevenir en poesia visual la captura d’un instant, és l’eix central de la convocatòria. L’any passat es van presentar al Concurs Fotogràfic Focs i Festes un total de 131 treballs corresponents a 30 autors.

De les tres modalitats, la categoria reina va ser la dels Focs d’Artifici amb 68 fotografies, seguida per les del Correfoc amb 33 instantànies, i 30 que van retratar diversos actes de la Festa Major. En l’anterior edició el fotògraf David Bou va ser l’indiscutible guanyador per partida doble, ja que va guanyar el primer premi en dues categories: Focs d’Artifici i Correfoc.


Per la seva banda, en la categoria d’activitats de la Festa Major el primer premi va ser per Xavier Xaubet seguit per Joan Membrives i Joan Salip com a finalistes. En la modalitat de Focs d’Artifici els dos finalistes van ser Joan Membrives i Juan Díaz (Kanjungla); i en Correfoc Xavier Xaubet i Pablo Ntutumu.

Fora de concurs, els membres del jurat també trien imatges que podrien servir per il·lustrar el cartell del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava de l’any següent. El 2016 es van escollir tres fotografies disparades per José Centellas, Josep M. Molist i David Bou.


Data de realització: 07/29/2017 | Data de la darrera actualització: 07/29/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300