Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes fa una crida a la participació en la recaptació del cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/03/2017 11:52:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes fa una crida a la participació en la recaptació del cap de setmana

Es necessita el màxim nombre de voluntaris i voluntàries que ajudin en la recollida amb les característiques guardioles, així com en les taules distribuïdes arreu de la vila

El proper cap de setmana Blanes viurà una nova edició de la tradicional col·lecta per recollir fons econòmics destinats a la investigació del càncer. L’organitza la Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC), i tindrà lloc el proper cap de setmana amb dues jornades consecutives que es faran el proper cap de setmana del 5 i 6 d’agost.


Recaptació de l'AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes 2016
Perquè la postulació torni a ser un èxit com en les anteriors edicions la veterana entitat ha fet una crida a la participació. Es tracta no tan sols de contribuir amb les donacions econòmiques que es pugui, sinó també d’oferir-se com a voluntaris i voluntàries per dur les característiques guardioles a peu de carrer i fer recapta, així com per ajudar a atendre les taules que estaran distribuïdes arreu del municipi dissabte i diumenge.

Taules de recaptació arreu de Blanes

Dissabte al matí, de 9 a 14 h, hi haurà tres taules instal·lades a l’Avinguda d’Els Pavos –davant la Farmàcia Cots-, a la Plaça d’Espanya; i a l’Avinguda Catalunya, al barri de La Plantera, on hi ha el mercat ambulant de teixits i altres productes els matins de tots els dissabtes. Per segon any consecutiu la tarda del dissabte, de 18 a 21 h, també estarà en funcionament una taula a la Plaça d’Espanya.


L’endemà diumenge la recollida de diners comptarà de nou amb sengles taules en funcionament, novament amb horaris de matí i tarda. Al matí, de 9 a 14 h, estaran en mara a la Plaça Mare de Déu del Vilar, al barri dels Pins, així com a la cruïlla del Carrer Raval amb el Carrer Muralla. Per la seva banda, a la tarda, de 18 a 21 h, hi haurà una taula instal·lada al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament, així com al Passeig Pau Casals, entre el Banc dels Músics i el Monument a Joaquim Ruyra.

Voluntaris i voluntàries per col·laborar en la recapta

Aquells ciutadans i ciutadanes, veïns de Blanes o estiuejants, que vulguin col·laborar en alguna de les dues jornades o en totes dues, tan sols cal que s’adrecin a qualsevol de les taules recaptatòries i s’inscriguin com a voluntari /-a presentant el carnet d’identitat. Es tracta de destinar encara que només sigui una hora del temps lliure propi per ajudar en la lluita contra el càncer.


Des de l’entitat s’ha recordat que l’ajuda que es pugui esmerçar significa donar esperança als qui pateixen càncer, i en aquest sentit remarca que es tracta de l’entitat privada espanyola que més diners destina a investigar la malaltia. Ho fa a través de 160 projectes d’investigació que s’estan desenvolupant en 46 centres. La seva tasca contribueix a augmentar el nivell de supervivència de diferents tipus de càncer.
Data de realització: 08/03/2017 | Data de la darrera actualització: 08/03/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300