Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jordi Roig, Joan Membrives i Jordi Masbernat, fotògrafs guardonats en el 23è Concurs Focs i Festes de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/16/2017 11:38:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOJordi Roig, Joan Membrives i Jordi Masbernat, fotògrafs guardonats en el 23è Concurs Focs i Festes de Blanes

Han guanyat el primer premi en les categories de Festa Major, Focs Artificials i Correfoc respectivament. En aquesta edició han participat 33 autors que han presentat 144 treballs

El vespre d’aquest passat dimarts va tenir lloc a la Sala Ma Luisa García-Tornel del Carrer Ample la proclamació del veredicte i lliurament de premis del 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes. Inclou tres categories i, d’alguna manera, perdura el bon gust de boca que sempre deixen en blanencs i visitants els actes de la Festa Major de Santa Anna, que enguany van tenir lloc del 21 al 28 de juliol, així com de dos dels esdeveniments més destacats que s’hi inclouen: els Focs Artificials i el Correfoc.


Guardonats i finalistes acompanyats de l'alcalde i membres
de l'AFIC davant la Sala García-Tornel on s'allotja l'exposició
El concurs està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’AFIC, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes. El jurat format per Quim Torrecillas, Daniel Bron i Montserrat Moraleda es va haver d’ocupar de la sempre difícil tasca de triar els guanyadors i finalistes d’entre tots els participants en les tres categories: actes de la Festa Major, Focs Artificials i Correfoc. La reunió per decidir el veredicte va tenir lloc el passat 6 d’agost.

144 treballs presentats per 34 fotògrafs i fotògrafes

El 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes ha comptat amb la participació de 34 autors, que han presentat un total de 144 obres, dues xifres superiors a les registrades l’any passat, quan en van haver 30 i 131, respectivament. Pel que fa als treballs que han concorregut, la categoria que ha comptat amb més aspirants ha estat la dels Focs Artificials, amb 72 fotografies.


Inauguració de l'exposició del 23è Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2017
Els actes de la Festa Major han estat la segona categoria quant a major nombre d’obres presentades, amb un total de 40. Finalment, l’encara relativament nova especialitat del Correfoc ha tingut 32 treballs presentats. La proclamació del veredicte i lliurament de premis la va encapçalar dimarts al vespre l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del vici-president de l’AFIC, Jordi Roig, així com d’altres membres de l’entitat cultural.

Jordi Roig, Joan Membrives i Jordi Masbernat, guanyadors del primer premi

Durant l’acte de proclamació del veredicte es van lliurar un total de nou guardons, ja que en cada categoria hi ha un primer premi i dos finalistes. En les instantànies dels actes de la Festa Major el primer premi l’ha guanyat Jordi Roig, mentre que tant Josep Salip com Domingo F. Gómez han estat escollits finalistes.


En l’especialitat de Focs Artificials, el treball de Joan Membrives ha guanyat el primer premi , i els autors dels dos treballs finalistes han estat Alicia Torras i Pep Barco. Per últim, en la categoria del Correfoc, l’obra guanyadora l’ha signat Jordi Masbernat, i els dos finalistes han estat Pau Roig i Joan Membrives. El primer premi en cadascuna de les tres categories està dotat amb 150 €, mentre que cada treball finalista està guardonat amb 75€.

Categoria Festa MajorAutor
Primer Premi 150 €Jordi Roig
Premi Finalista 75 €Josep Salip
Premi Finalista 75 €Domingo F. Gómez
Categoria Focs ArtificialsAutor
Primer Premi 150 €Joan Membrives
Premi Finalista 75 €Alicia Torras
Premi Finalista 75 €Pep Barco
Categoria CorrefocAutor
1er Premi 150 €Jordi Masbernat
Premi Finalista 75 €Pau Roig
Premi Finalista 75 €Joan MembrivesData de realització: 08/16/2017 | Data de la darrera actualització: 08/16/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300