Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els centre de Blanes acull aquest cap de setmana una nova edició de ‘La Botiga al Carrer”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2017 08:06:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els centre de Blanes acull aquest cap de setmana una nova edició de ‘La Botiga al Carrer”

El dissabte 26 d’agost tindrà lloc la segona jornada, després que divendres s’ha fet la primera sessió. Tots dos dies s’ofereixen productes a molt bon preu durant tota la jornada

Aquest cap de setmana el centre de Blanes viu una nova edició de ‘La Botiga al Carrer’, una oportunitat per poder firar-se, per trobar peces de temporada a molt bon preu, aprofitant els darrers dies de les rebaixes d’estiu. La primera jornada ja ha tingut lloc aquest divendres, i continuarà el dissabte 26 d’agost per segon dia consecutiu des del matí i fins la nit.


Primera jornada de "La Botiga al Carrer", divendres 25 d'agost
Els qui han tingut ganes de tirar i remenar a la recerca de tota mena de productes, ja ho han pogut fer al llarg d’avui divendres. Tot i que la peça més copdiciada és majoritàriament la de roba en totes les seves manifestacions també hi ha d’altres ofertes: d’alimentació, parament de la llar, complements de vestuari, perfumeria i articles de bellesa, calçat per a petits i grans, motxilles i material escolar per preparar la tornada a l’escola, còmics, roba esportiva... i un llarg etcètera.

Els carrers del centre de la vila allotgen un gran nombre de parades al carrer instal·lades pels establiments comercials. L’objectiu és liquidar els estocs de la temporada d’estiu coincidint amb el final de temporada oferint-los a preus molt avantatjosos, majoritàriament venent-se al 50% del seu cost habitual, o fins i tot arribant al 70% en alguns casos.


Durant la primera jornada l’animació ha presidit les desenes de parades que hi ha distribuïdes, ubicades als principals carrers del centre: Ample, Raval, Mercaders, Muralla, Tapioles i Fornada, així com al Passeig de Dintre i a la Plaça Verge Maria. Avui divendres l’esdeveniment ha estat especialment concorregut a la tarda, i s’espera que l’habitual que l’afluència de públic sigui encara més elevada de cara al dissabte.

Organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ‘La Botiga al Carrer’ havia de tenir lloc inicialment el passat dissabte 19 d’agost i el d’aquesta setmana, el dia 26. Al suspendre’s la jornada de la setmana passada en senyal de dol pels atemptats terroristes, l’entitat comercial va decidir celebrar les dues jornades consecutives, és a dir: els dies 25 i 26, divendres i dissabte.
Data de realització: 08/25/2017 | Data de la darrera actualització: 08/25/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300