Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ajorna el ple que s’havia de fer avui dilluns pel proper dimecres 4 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2017 02:17:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes ajorna el ple que s’havia de fer avui dilluns pel proper dimecres 4 d’octubre

S’ha consensuat amb totes les forces polítiques que, davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint, és més aconsellable fer una segona convocatòria per d’aquí a dos dies

La sessió ordinària del ple corresponent al mes de setembre que s’havia posposat perquè se celebrés avui dilluns ha quedat de nou ajornada perquè tingui lloc el proper dimecres 4 d’octubre a la mateixa hora, a les 7 de la tarda. Aquest mateix matí de dilluns l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha fet una ronda telefònica amb els portaveus de tots els grups polítics municipals per proposar-los consensuar aquesta seva proposta, una qüestió que ha comptat amb el recolzament de tothom.


Ple Municipal 31 d'agost 2017
Aquesta vegada, doncs, ha estat comptant amb la unanimitat de totes les forces amb representació municipal, que han considerat que calia donar-se unes hores més de reflexió, sobretot després que durant la jornada del passat diumenge es van viure moments de violència extrema contra la societat civil. D’altra banda, l’alcalde té previst fer pública avui dilluns una declaració institucional precisament en relació als fets que van succeir durant la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre en d’altres localitats d’arreu de Catalunya.

D’altra banda, el què també s’ha consensuat amb les forces polítiques avui al matí és que el proper dimecres a les 6 de la tarda, una hora abans que tingui lloc la sessió plenària, es convocarà una Junta de Portaveus. El ple municipal corresponent al mes de setembre havia de tenir lloc inicialment, tal com marca el ROM –Reglament Orgànic Municipal- el passat dia 26, però en la Junta de Portaveus prèvia al ple ja es va acordar que les circumstàncies d’excepcionalitat que s’estaven vivint els dies previs al Referèndum de l’1 d’Octubre feien necessari un ajornament.

La voluntat amb aquella primera decisió era no propiciar que s’utilitzés la sessió plenària per crear nous espais on la confrontació no fos un element de debat, sinó que es pogués suscitar justament el contrari. Un dels temes més destacats que inclourà el ple municipal d’aquest proper dimecres 4 d’octubre serà l’aprovació inicial de les ordenances fiscals per a l’any vinent. Es tracta, doncs, d’una de les sessions plenàries més destacades que es convoquen al llarg de l’any, juntament amb el ple per aprovar els pressupostos.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/02/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300