Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arriba el ‘Blanes Motor Days 2K 17’, el 15è Tuning Festival Internacional, que inclou nombroses novetats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/07/2017 02:48:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLArriba el ‘Blanes Motor Days 2K 17’, el 15è Tuning Festival Internacional, que inclou nombroses novetats

Hi ha 40.000 m2 amb seccions de motor i equipaments d’àudio, circuits d’slalom i 4 x 4, gastronomia amb Food Trucks, fira d’atraccions i un escenari amb actuacions tot el cap de setmana

La ciutat on neix la Costa Brava és durant tot aquest cap de setmana la capital del motor i l’àudio sobre quatre rodes a través del ‘Blanes Motor Days 2K 17’, el 15è Tuning Festival Internacional que en aquesta nova edició inclou nombroses i atractives novetats. La més destacada és que ha augmentat tant la superfície com la seva ubicació, i ha passat a ocupar els 40.000 m2 que hi ha a la zona del costat de l’antic pavelló d’esports amb diferents ingredients i seccions del món del motor.


'Blanes Motor Days 2K 17', el 15è Tuning Festival Internacional
Tota aquesta esplanada l’ocupen dissabte i diumenge diferents ingredients que complauran des dels aficionats a aquest món fins als neòfits que, senzillament, tinguin ganes de gaudir d’un esdeveniment singular. El què va començar a principis de l’actual mil·lenni com una activitat a nivell nacional, ha passat a ser d’àmbit estatal i internacional, incloent participants que arriben d’arreu de la península i d’Europa.


Circuit 4 x 4
Entre d’altres novetats, es podrà gaudir d’un circuit de vehicles 4 x 4, slalom per vehicles clàssics, un recinte firal amb atraccions per a tots els públics, botigues especialitzades de roba i complements automobilístics, una àrea de vehicles americans i una secció de personalitzacions amb cotxes Tuning Stance, Vag MPower, JKM, KMD, Full dip, Luxury Cars, etc. Ara bé, un altre ingredient que li confereix a l’esdeveniment un punt afegit sense precedents és la incorporació d’altres atractives novetats.

Food Trucks, Fira d’Atraccions, i circuits per diverses modalitats

Així, hi ha una zona gastronòmica amb Food Trucks on es pot gaudir de 13 estils diferents de degustació amb camionetes de menjar cubà, mexicà, i argentí. També hi ha frankfurts, hamburgueses, creps, peixet fregit, entrepans, menjà víking i altres excel·lències culinàries. Els 13 Food Trucks estacionats a la zona gastronòmica comparteixen espai amb una carpa amb begudes i snacks.


Altres al·licients del ‘Blanes Motor Days 2K 17’ és un escenari cobert on s’han programat actuacions en directe, shows amb foc, zumba, sevillanes i la música de DJ’s, entre d’altres. La tarda d’aquest dissabte s’ha organitzat una rua de vehicles que transcorrerà per diversos carrers del centre de la vila, i de cara a la nit una ‘Festa Remember’ amb música dels anys 90.

Diumenge l’atractiu central seran les proves de qualitat d’instal·lacions i equips de so en vehicles, així com altres competicions i el seguiment de les activitats programades durant tots dos dies. El ‘Blanes Motor Days 2K 17’ finalitzarà demà amb l’entrega de trofeus prevista de cara a la tarda, quan també hi haurà hagut proves en modalitats com ara suspensió neumàtica ballarina, escapaments sorollosos, i qualitat de so i instal·lacions en maleters.Data de realització: 10/07/2017 | Data de la darrera actualització: 10/07/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300