Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reclama la ‘Llibertat dels Presos Polítics’, els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2017 12:25:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AmnistiaInternacionalBlanes reclama la ‘Llibertat dels Presos Polítics’, els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural

Avui s’ha penjat al balcó principal de l’Ajuntament de Blanes una pancarta amb el lema ‘Llibertat Presos Polítics’, en al·lusió a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, empresonats fa una setmana

Des d’aquest matí de dilluns la façana principal de l’Ajuntament de Blanes llueix una pancarta on es pot llegir el lema ‘Llibertat Presos Polítics’ en al·lusió als presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, empresonats fa una setmana, el dilluns 16 d’octubre. Se n’han encarregat de penjar-la regidors de les tres forces sobiranistes amb representació al consistori blanenc: Juanjo Navarro (PDeCAT), Àngel Canosa (ERC) i Jaume Pujadas (CUP).


Juanjo Navarro (PDeCAT), Àngel Canosa (ERC) i Jaume Pujadas (CUP)
instal·lant la pancarta al balcó principal de l'Ajuntament de Blanes
A finals de la setmana passada la CUP va proposar a tots els grups polítics municipals emprendre aquesta acció en senyal de rebuig. Ho va fer via correu electrònic, i aviat va trobar el recolzament d’ICV-EUiA, PDeCAT i ERC. Per la seva banda, tant PP com C’s van mostrar-se en contra. Davant aquesta situació, es va consultar a Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Blanes quin havia de ser el procediment a seguir.

En aquest sentit, des de Serveis Jurídics es va indicar que es tractava d’una decisió que havia de prendre única i exclusivament l’alcalde de Blanes. Per aquest motiu, Miquel Lupiáñez va fer una ronda de trucades als diferents portaveus polítics a l’Ajuntament i, després de sondejar l’estat de la qüestió, va recolzar la proposta per dos motius: perquè la majoria dels grups municipals ho demanava, i per l’actual situació que s’està vivint al país.Data de realització: 10/23/2017 | Data de la darrera actualització: 10/23/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300