Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diumenge vinent se celebrarÓ l’Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 10/25/2017 05:37:58 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Diumenge vinent se celebrarÓ l’Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar

La renovaciˇ del vot a cÓrrec de l’alcalde, Miquel Lupiß˝ez, es farÓ a les 13 h. Hi haurÓ un autocar que sortirÓ de Blanes a les 11’45 h i tornarÓ a les 14’30 h

Blanes viurÓ aquest proper diumenge, 29 d'octubre, una de les tradicions mÚs nostrades que hi ha en aquest municipi. Es tracta de l’Aplec Votiu de Sant Rafel, durant el qual es fa la renovaciˇ del Vot de Vila, una prometenša que van fer els devots de la Verge del Vilar al segle XVIII, i que any rere any renova amb la seva lectura l’alcalde de Blanes.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiß˝ez, durant la renovaciˇ del Vot de Vila
El vot de vila es farÓ al Santuari del Vilar les 13 h, i anirÓ seguit d’un ofici solemne d’acciˇ de grÓcies concelebrat pels rectors del municipi, amb l’assistŔncia dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, aixÝ com dels membres de l’Obreria del Vilar. DesprÚs de l’ofici, s’oferirÓ un aperitiu al porxo del Santuari.


Per facilitar l’accÚs al Santuari del Vilar a totes aquelles persones que no tenen transport privat poden arribar-s’hi amb un autocar. SortirÓ a ż de 12 del migdia des de la Plaša Catalunya i farÓ el viatge de tornada a 2/4 de 3. Organitzat per l’Obreria del Vilar amb la colĚlaboraciˇ de l’Ajuntament de Blanes, tambÚ comptarÓ amb el suport de CÓmping Solmar.
Data de realitzaciˇ: 10/25/2017 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 10/30/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300