Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diumenge vinent se celebrarà l’Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/25/2017 05:37:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diumenge vinent se celebrarà l’Aplec Votiu de Sant Rafel al Santuari del Vilar

La renovació del vot a càrrec de l’alcalde, Miquel Lupiáñez, es farà a les 13 h. Hi haurà un autocar que sortirà de Blanes a les 11’45 h i tornarà a les 14’30 h

Blanes viurà aquest proper diumenge, 29 d'octubre, una de les tradicions més nostrades que hi ha en aquest municipi. Es tracta de l’Aplec Votiu de Sant Rafel, durant el qual es fa la renovació del Vot de Vila, una prometença que van fer els devots de la Verge del Vilar al segle XVIII, i que any rere any renova amb la seva lectura l’alcalde de Blanes.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, durant la renovació del Vot de Vila
El vot de vila es farà al Santuari del Vilar les 13 h, i anirà seguit d’un ofici solemne d’acció de gràcies concelebrat pels rectors del municipi, amb l’assistència dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com dels membres de l’Obreria del Vilar. Després de l’ofici, s’oferirà un aperitiu al porxo del Santuari.


Per facilitar l’accés al Santuari del Vilar a totes aquelles persones que no tenen transport privat poden arribar-s’hi amb un autocar. Sortirà a ¾ de 12 del migdia des de la Plaça Catalunya i farà el viatge de tornada a 2/4 de 3. Organitzat per l’Obreria del Vilar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, també comptarà amb el suport de Càmping Solmar.
Data de realització: 10/25/2017 | Data de la darrera actualització: 10/30/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300