Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concentració davant l’Ajuntament de Blanes a favor de la Llibertat i contra l’aplicació de l’article 155


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/02/2017 12:38:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLConcentració davant l’Ajuntament de Blanes a favor de la Llibertat i contra l’aplicació de l’article 155

Des del gabinet d’alcaldia del consistori blanenc s’ha convidat a tots els treballadors i treballadores a afegir-se a la protesta convocada per ANC i Òmnium Cultural

Diverses persones s’han concentrat avui dijous a les 12 h del migdia davant la façana principal del consistori blanenc. A primera hora del matí, el Gabinet d’Alcaldia ha enviat un correu a tots els treballadors i treballadores, així com als regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, convidant-los a participar en la concentració davant els centres de treball i a la plaça de Sant Jaume convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.


L’objectiu de la convocatòria ha estat defensar la llibertat, així com rebutjar l’aplicació de l’article 155 i la persecució judicial que des de les dues entitats es considera que s’està fent contra els representants legítims del govern català. La mateixa convocatòria també incloïa per aquest mateix dijous 2 de novembre sengles concentracions davant el Parlament de Catalunya, així com davant dels ajuntaments de les grans ciutats i capitals de comarca.


El lema de les dues convocatòries, la d’avui al migdia i la d’aquest vespre, és el mateix: “Catalunya la governa qui diu la gent. No callaran la veu d’un poble lliure”, i en el cartell genèric hi figurava tan sols una paraula: Llibertat. La concentració d’avui al migdia l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i l’han acompanyat regidors i regidores de l’Ajuntament. També han recolzat la convocatòria treballadors i treballadores del consistori blanenc, així com ciutadans i ciutadanes que s’han volgut afegir a la protesta.Data de realització: 11/02/2017 | Data de la darrera actualització: 11/02/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300