Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tres entitats de Blanes recapten 815 € per a Càritas en una Gala Benèfica al Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/04/2017 10:23:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tres entitats de Blanes recapten 815 € per a Càritas en una Gala Benèfica al Teatre

Aquest passat divendres es van lliurar els diners a l’entitat social, recollits amb les actuacions del Casal Benet Ribas, la Casa del Mar i el grup Miratge de la Casa d’Ardales

La suma d’esforços de tres entitats integrades majoritàriament per pensionistes i jubilats de Blanes ha fet possible que s’hagi pogut lliurar 815 € a la ONG Càritas Interparroquial de Blanes. El lliurament del taló amb aquesta quantitat va tenir lloc el passat divendres a les instal·lacions del Casal Benet Ribas, comptant amb la participació de les diferents entitats i particulars que s’han involucrat en la gala benèfica presentada amb el títol 1a Trobada d’Entitats Blanenques 2017.


Lliurament del taló al president de Càritas, Salvador Serres
L’acte d’entrega –que es va allotjar al Casal Benet Ribas- el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor d’Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania, Màrio Ros. També van assistir-hi el president de Càritas Interparroquial, Salvador Serres; així com sengles representants de les entitats que amb el seu esforç han fet possible que s’hagi pogut recollir aquesta quantitat econòmica.

Es tractava de Josep Lluís Merino, president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas; Agapito Barberan, president de l’Associació de Prepensionistes i Pensionistas de la Casa del Mar; Dolors Moreno, directora artística del grup Miratge de la Casa d’Ardales, i el seu president, Salvador Gutiérrez. D’altra banda, també van participar membres de les respectives juntes i el mestre de cerimònies amb què va comptar la gala, Aitor Roger.


L’esdeveniment benèfic va tenir lloc fa una setmana al Teatre de Blanes, i va consistir en un espectacle de varietats amb diversos ingredients: country, cant coral, ball modern, sevillanes, sardanes, i sessions de playback. Al llarg d’una més que entretinguda tarda, els veterans artistes van distreure al públic que omplia de gom a gom el recinte, que va pagar l’entrada a un preu popular: 3 €/persona.


Els i les artistes que van participar en la Gala Benèfica
Traient-li les despeses logístiques d’organització, la quantitat que finalment s’ha pogut lliurar a Càritas Interparroquial ha estat valorada de manera molt positiva per tots els implicats. A banda de contribuir a una bona causa, tothom va tenir l’oportunitat de poder mostrar el seu bon fer a un públic entregat des d’un principi, molt còmplice amb cadascun dels artistes, entre els quals també s’hi comptaven un grup de nens i nenes que formen part del grup Miratge.
Data de realització: 11/04/2017 | Data de la darrera actualització: 11/04/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300