Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cassolada i concentració a Blanes sota la pluja per reclamar la llibertat dels presos polítics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/04/2017 07:45:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cassolada i concentració a Blanes sota la pluja per reclamar la llibertat dels presos polítics

La ciutadania ha tornat a sortir al carrer per tercer dia consecutiu, i s’ha convocat a una assemblea demà diumenge a les 10’30 h per decidir les accions per a la setmana vinent

La pluja que a les set de tarda encara queia de manera tímida no ha impedit que avui tingués lloc la quarta concentració que s’ha fet a Blanes per tercer dia consecutiu. L’objectiu: protestar contra l’empresonament dels presos polítics d’aquests darrers dies. Novament, el punt de trobada ha estat el Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial, on s’ha fet una sonora cassolada.

Abans, s’ha recordat a tothom que el motiu de la convocatòria era reclamar la llibertat de tots els empresonats: bona part del govern de Puigdemont, així com els presidents de l’ANC i Òmnium, captius des de mitjans d’octubre. També s’ha informat als assistents que aquest diumenge a 2/4 d’11 del matí a l’ara re-batejada Plaça 1 d’Octubre –oficialment, Plaça d’Espanya- tindrà lloc una assemblea ciutadana oberta a la participació de tothom per decidir quines accions s’organitzen a Blanes la setmana vinent.


Concentració dissabte 4 de novembre
Entre les accions a nivell nacional que ja s’han fet públiques de cara a la setmana vinent s’hi inclou una vaga general convocada pel dimecres 8 de novembre i una manifestació que s’està organitzat pel dissabte dia 11, i per a la qual es volen organitzar autocars amb sortida des de Blanes. La concentració d’avui a la tarda l’han presidit de nou dues pancartes per reclamar la llibertat dels presos polítics.

Durant la concentració s’han cridat diversos lemes, com ara ‘Això no és justícia, és dictadura’, ‘presos polítics, els volem a casa’, ‘contra la repressió ni oblit ni perdó’, i el lema més corejat: ‘llibertat presos polítics’. Igual que se sol fer en totes les convocatòries, la concentració també ha inclòs la interpretació del Cant dels Segadors, l’Himne Nacional de Catalunya.
Data de realització: 11/04/2017 | Data de la darrera actualització: 11/04/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300