Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa del Mar de Blanes homenatja 9 parelles per les Noces d’Or i 8 homes i dones que han complert 80 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2017 08:28:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Casa del Mar de Blanes homenatja 9 parelles per les Noces d’Or i 8 homes i dones que han complert 80 anys

L’acte va tenir lloc dissabte passat, en el decurs d’una celebració que també va incloure una votació per escollir els membres de la junta, que continua presidint Agapito Barberà

Una vegada a l’any l’Associació de Prejubilats i Pensionistes de la Casa del Mar celebra una activitat que destaca per sobre de totes les que solen allotjar-se a la sala d’actes. Es tracta del sentit homenatge que se’ls fa a les parelles que enguany compleixen les noces d’or, el 50è aniversari del casament, així com totes aquelles persones que han complert durant aquella anualitat els 80 anys


Aquest 2017 l’acte va tenir lloc dissabte passat, comptant amb la participació de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, que es va encarregar personalment d’anar lliurant els obsequis a tots i totes les persones homenatjades. Enguany han estat un total de 9 parelles les que han celebrat les Noces d’Or, així com 8 homes i dones els qui han complert 80 anys d’edat.

Homenatge Noces d’Or i 80 anys d’edat

Les 9 parelles que es van casar al llarg de l’any 1967 són: Antonio Jiménez i Charo del Toro; Juan Fernández i Primitiva Aranda; José Asian i Ana Luque; Antonio Fernández i Carmen Garcia; Francisco Martínez i Carmen Pérez; Ramon Corominas i Maruja Hervas; Salvador Moron i Flora Ortega; Antonio Herrera i Carmen Reyes; i Juan Vergara i Pilar Hervas.


Per la seva banda, les següents persones han complert 80 anys d’edat durant el 2017.: Ricardo Amor, Salvador Alcazar, Paquita Galindo, Maria de Llanos, Antonio Morilla, Agustin Marin, Dolores Martínez i Carmen Sabio. Abans de passar a la part de la celebració dedicada als homenatges, tant el president de l’entitat, Agapito Barberà, com l’alcalde de Blanes, es van adreçar al públic assistent, precedint els respectius parlaments amb un brindis que aviat va ser seguit per l’animada concurrència.

Votació composició Junta Directiva

El lliurament d’obsequis a tots i a totes –que consistia en una placa commemorativa- va ser precedit per un acte oficial que va servir per escollir el nou vicepresident i els vocals de la junta directiva de l’entitat.


En aquest darrer sentit, els 169 socis i sòcies assistents a la trobada van recolzar en la seva totalitat la proposta presentada, sense comptar-se cap vot negatiu ni cap abstenció. D’aquesta manera, es va aprovar per unanimitat que la composició de la junta passi a ser la següent:
  § Agapito Barberà – president
  § Milagros Fernández – vicepresidenta
  § José González – secretari (nova incorporació)
  § Francisca Vidal – tresorera
  § Antonio Herrera – vocal
  § Joaquín Perdiguero – vocal
  § Guillermo Martín – vocalData de realització: 11/07/2017 | Data de la darrera actualització: 11/07/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300