Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia organitza dissabte a Blanes una jornada solidÓria per a les persones refugiades


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 11/16/2017 12:03:42 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia organitza dissabte a Blanes una jornada solidÓria per a les persones refugiades

Al llarg del dissabte, des de les 4 de la tarda fins a 2/4 de 10 de la nit, hi haurÓ diferents activitats al Passeig de Mar, incloent una fira solidÓria, tallers, m˙sica i una xerrada sobre voluntariat

Aquest proper dissabte Blanes viurÓ una intensa agenda d’activitats per remoure de nou la consciŔncia de la ciutadania. Es tracta de les Jornades per a les persones en busca de refugi Trenquem les fronteres, que organitzen Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia amb el suport de l’Assemblea de Joves de l’Alt Maresme i la Selva, l’Ajuntament de Blanes i Morralla Espai Creatiu.


Jornades Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia abril 2017
L’objectiu Ús continuar sumant forces i trencar fronteres de manera colĚlectiva, compartir experiŔncies i aprendre a gaudir d’altres cultures per prendre consciŔncia, re-construir el concepte de solidaritat per˛, sobretot, per continuar donant veu a totes aquelles persones que han de viure separades per fronteres. Es tracta d’una segona ediciˇ en petit format del cicle que ja es va viure a Blanes el passat mes d’abril amb les primeres Jornades SolidÓries encapšalades per Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia amb el suport d’un bon grapat d’entitats, colĚlectius i persones an˛nimes.

Jornada SolidÓria ‘Trenquem les fronteres’

Les activitats tindran lloc durant la tarda-vespre del 18 de novembre al Passeig de Mar, a l’alšada del Banc dels M˙sics. Des de les 4 de la tarda i fins les 8 del vespre hi haurÓ una Fira SolidÓria on participaran diversos colĚlectius i entitats socials, i a 2/4 de 6 de la tarda iniciarÓ la seva marxa amb un recorregut pel centre de la vila una sonora batucada amb la colĚlaboraciˇ de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes i la Colla Diablesfolls de Palafolls.


Batucada jornades solidÓries abril 2017
D’altra banda, la canalla tambÚ tindrÓ el seu espai d’activitats, amb un Pati de Tallers que s’ha programat de 4 a 6 de la tarda, amb animaciˇ i altres entreteniments adrešats especialment al p˙blic infantil i juvenil. Tot seguit, des de les 6 i fins 2/4 de 8 del vespre hi haurÓ un Espai de ConsciŔncia, una xerrada sobre voluntariat independent al Kurdistan des de diverses perspectives.


Marina Serra, d'Acciˇ SolidÓria MediterrÓnia, durant la lectura del manifest
Les Jornades per a les persones en busca de refugi Trenquem les fronteres finalitzarÓ entre 2/4 de 8 i 2/4 de 10 del vespre amb M˙sica Reivindicativa amb la colĚlaboraciˇ de Xavi Mata i └lex PÚrez. TambÚ es comptarÓ amb la colĚlaboraciˇ artÝstica de body-painting Lliure i Salvatge, Cesc HernÓndez.


Estrena de la canšˇ d'└lex PÚrez 'Benvingut!'
D’origen barcelonÝ, Xavi Mata va interessar-se pel rap americÓ des de l’adolescŔncia, i va comenšar llavors a escriure les seves pr˛pies composicions. Fa set anys va treure el seu primer treball d’estudi Comienzo a estar cabreado, i l’any segŘent A˝o Cero. Per la seva banda, └lex PÚrez ja va contribuir a les Jornades SolidÓries celebrades a l’abril estrenant la seva composiciˇ Benvingut !, una canšˇ plena de sentiments que va esdevenir en el tema oficial de les Jornades SolidÓries, estrenada en format ac˙stic pel mateix autor acompanyat d’una guitarra desprÚs que amb anterioritat havia enregistrat el tema als estudis de l’ESMUC.


Data de realitzaciˇ: 11/16/2017 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 11/16/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300