Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acció Solidària Mediterrània organitza dissabte a Blanes una jornada solidària per a les persones refugiades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/16/2017 12:03:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acció Solidària Mediterrània organitza dissabte a Blanes una jornada solidària per a les persones refugiades

Al llarg del dissabte, des de les 4 de la tarda fins a 2/4 de 10 de la nit, hi haurà diferents activitats al Passeig de Mar, incloent una fira solidària, tallers, música i una xerrada sobre voluntariat

Aquest proper dissabte Blanes viurà una intensa agenda d’activitats per remoure de nou la consciència de la ciutadania. Es tracta de les Jornades per a les persones en busca de refugi Trenquem les fronteres, que organitzen Acció Solidària Mediterrània amb el suport de l’Assemblea de Joves de l’Alt Maresme i la Selva, l’Ajuntament de Blanes i Morralla Espai Creatiu.


Jornades Acció Solidària Mediterrània abril 2017
L’objectiu és continuar sumant forces i trencar fronteres de manera col·lectiva, compartir experiències i aprendre a gaudir d’altres cultures per prendre consciència, re-construir el concepte de solidaritat però, sobretot, per continuar donant veu a totes aquelles persones que han de viure separades per fronteres. Es tracta d’una segona edició en petit format del cicle que ja es va viure a Blanes el passat mes d’abril amb les primeres Jornades Solidàries encapçalades per Acció Solidària Mediterrània amb el suport d’un bon grapat d’entitats, col·lectius i persones anònimes.

Jornada Solidària ‘Trenquem les fronteres’

Les activitats tindran lloc durant la tarda-vespre del 18 de novembre al Passeig de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics. Des de les 4 de la tarda i fins les 8 del vespre hi haurà una Fira Solidària on participaran diversos col·lectius i entitats socials, i a 2/4 de 6 de la tarda iniciarà la seva marxa amb un recorregut pel centre de la vila una sonora batucada amb la col·laboració de la Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes i la Colla Diablesfolls de Palafolls.


Batucada jornades solidàries abril 2017
D’altra banda, la canalla també tindrà el seu espai d’activitats, amb un Pati de Tallers que s’ha programat de 4 a 6 de la tarda, amb animació i altres entreteniments adreçats especialment al públic infantil i juvenil. Tot seguit, des de les 6 i fins 2/4 de 8 del vespre hi haurà un Espai de Consciència, una xerrada sobre voluntariat independent al Kurdistan des de diverses perspectives.


Marina Serra, d'Acció Solidària Mediterrània, durant la lectura del manifest
Les Jornades per a les persones en busca de refugi Trenquem les fronteres finalitzarà entre 2/4 de 8 i 2/4 de 10 del vespre amb Música Reivindicativa amb la col·laboració de Xavi Mata i Àlex Pérez. També es comptarà amb la col·laboració artística de body-painting Lliure i Salvatge, Cesc Hernàndez.


Estrena de la cançó d'Àlex Pérez 'Benvingut!'
D’origen barceloní, Xavi Mata va interessar-se pel rap americà des de l’adolescència, i va començar llavors a escriure les seves pròpies composicions. Fa set anys va treure el seu primer treball d’estudi Comienzo a estar cabreado, i l’any següent Año Cero. Per la seva banda, Àlex Pérez ja va contribuir a les Jornades Solidàries celebrades a l’abril estrenant la seva composició Benvingut !, una cançó plena de sentiments que va esdevenir en el tema oficial de les Jornades Solidàries, estrenada en format acústic pel mateix autor acompanyat d’una guitarra després que amb anterioritat havia enregistrat el tema als estudis de l’ESMUC.


Data de realització: 11/16/2017 | Data de la darrera actualització: 11/16/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300