Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha regalat aquesta tarda 2.000 € en vals de compra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/18/2017 05:26:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha regalat aquesta tarda 2.000 € en vals de compra

La Plaça dels Dies Feiners ha allotjat avui dissabte un sorteig de l’ABBC, aquesta vegada per obsequiarv els seus clients amb 20 vals de compra de 50 € i 10 vals de 100 €

Per premiar la fidelitat dels seus clients, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) ha sortejat la tarda d’aquest dissabte un total de 2.000 € en vals de compra, un acte que ha tingut lloc –com ja és tradicional des de fa uns quants anys per aquestes dates- a la Plaça dels Dies Feiners. En total, s’han sortejat 30 números per poder lliurar sengles premis: 20 vals de compra de 50 € i 10 vals de 100 €.


Els guanyadors i guanyadores dels vals premiats amb 50 e i 100 €
Els afortunats guanyadors i guanyadores de les butlletes amb el número premiat podran gastar els respectius vals de compra de 50 € i 100 € durant la primera quinzena del proper mes de desembre. En alguns casos la sort ha estat doblement generosa, ja que hi ha hagut alguna persona que ha guanyat més d’un val. I és que, com sol ser habitual, hi ha clients que es presenten al sorteig duent tiquets propis i d’altres que amics i/o familiars els han cedit de cara a la cerimònia de la tria de números.

I és que una de les condicions que s’ha de complir en el sorteig, és ser-hi present per poder rebre el corresponent premi. Les butlletes amb els números pel sorteig s’han estar regalant durant les darreres setmanes als clients que han fet les seves adquisicions en els establiments adherits a la campanya. Els participants han dipositat una part de la butlleta a la urna que presidia la plaça, i després un a un s’ha fet el sorteig dels 30 números que lliuraven la sort.


El sorteig s'ha fet comptant amb la col·laboració de dos nois, que han fet de ma innocent per destriar tant la butlleta guanyadora com el premi que es rebria: un val de compra de 100 € o de 50 €. El mestre de cerimònies ha estat una vegada més Lluís Pascual, qui s’ha encarregat d’anar destriant els números guanyadors a mesura que les dues mans innocents els anaven traient de les urnes. Per organitzar aquesta campanya comercial de tardor, l’ABBC ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes.

Les botigues que han participat, on es podran anar a bescanviar els vals de compra són: Can Burguet, Can Josep, Can Queldra, El Tall, Pastisseria Orench, Peixos Sala, Galeria d’Art L’Arcada, Bosses Alemany, Subliminal, Calçats Dolors Checa, Sabateria Sagrera, The Shoes House, Xacar, Euronics Blanes, Dakota, Esports Perpiñà, Els Sabons de l’Eva, Eurekakids, La Casa Groga, Joieria Grau, Dolors Íntim, Raval Llenceria, Cave Canem, Daina Wear, Déjà Vu, Ernie Grober, Grace & Grace, Liberty, Metropolis, Can Saura, Women-05, Saraco, Òptica Muralla, Sanjuan Òptics, Papereria Bitlloch, Casa Ros i Perfumeria Júlia.
Data de realització: 11/18/2017 | Data de la darrera actualització: 11/18/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300