Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Expectació a Blanes per informar-se sobre la logística de la jornada electoral del 21-D


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2017 11:50:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEExpectació a Blanes per informar-se sobre la logística de la jornada electoral del 21-D

L’acte organitzat pels Serveis Jurídics de l’Ajuntament per donar a conèixer les instruccions als membres de les meses electorals va superar amb escreix el nombre habitual de participants

Cada vegada que es convoca algun procés electoral, s’ha de posar en marxa una maquinària que inclou haver de tenir en compte mil-i-un detalls. Els Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Blanes són una part molt destacada d’aquest engranatge. De fet, és l’eslavó que enllaça directament amb la part més operativa de tot el conjunt.


Acte informatiu als membres de les Meses Electorals
Per això, aquests darrers dies l’equip de treballadors específicament destinat per implementar aquestes tasques bull d’activitat. Una de les que sempre duen a terme és informar sobre les instruccions que hauran de tenir en compte els ciutadans i ciutadanes que fa un mes van ser escollits en un sorteig -celebrat mitjançant ple extraordinari- per formar part de les meses electorals.


Per donar a conèixer tota la informació, es convoca tothom a un acte que, de cara a la jornada del proper dijous 21 de desembre, va tenir lloc el vespre d’aquest passat dilluns. A diferència d’altres conteses electorals, la sessió informativa va crear molta expectació, de manera que el Teatre de Blanes on se’ls va convocar va superar amb escreix el nombre habitual de participants que sol haver-hi en experiències anteriors similars.

360 persones convocades per cobrir 19 col·legis electorals i 40 meses

De cara a la jornada del 21-D, igual que en els últims comicis al Parlament de Catalunya del 2015, hi haurà 40 meses repartides en 19 col·legis electorals situats arreu del municipi. Per això, és necessari escollir un total de 360 persones, ja que s’han de triar 9 persones per a cadascuna de les 40 meses: tres són pels càrrecs titulars de president, primer i segon vocals, i les altres sis han d’estar disponibles com a possibles suplents si fes falta cobrir algun dels tres càrrecs titulars.


Qui se’n va encarregar d’informar els membres escollits –suplents i titulars- en l’acte d’aquest passat dilluns va ser el vice-secretari de l’Ajuntament de Blanes, Joan Ignasi Carles Ledesma, ajudat d’un power-point que recolzava totes les seves explicacions. D’altra banda, també es va repartir als membres de les meses un Manual d’Instruccions en català i castellà, una mena de bíblia on es poden consultar els dubtes que puguin sorgir.


Com és habitual en cada contesa, la jornada del proper dijous 21 de desembre s’encetarà en els col·legis electorals a les 8 del matí, quan titulars i suplents s’hi hauran de presentar. Una vegada estiguin coberts els tres llocs principals, es constituiran les meses i s’estendran les actes de constitució perquè a partir de les 9 del matí pugui començar la votació, que s’allargarà fins les 8 del vespre.
En cas que la ciutadania de Blanes amb dret a vot vulgui consultar el seu lloc de votació, ho pot fer telemàticament a través d’aquest enllaç: https://www.blanes.cat/electors.nsf/consulta?openform

Col·legis Electorals a Blanes :
  1. Sala d’Exposicions García-Tornel – Carrer Ample, 11
  2. Local Social AVV Raval – Carrer Petit Raval, 5
  3. Casa Saladrigas – Carrer Roig i Raventós, 2
  4. Local Social Els Pins – Carrer Francesc Macià, 26
  5. Col·legi Napoleó Soliva – Carrer Astúries, 35
  6. Centre Cultural “Els Padrets” – Carrer Sant Bonós, 5
  7. Col·legi Santa Maria – Carrer Santa Bàrbara, 1
  8. Local Social AVV Crtra. De Lloret – La Pedrera – Avinguda Joan Carles I, 97
  9. Local Social AVV Mas Enlaire – Plaça 11 de Setembre
  10. Institut S’Agulla – Carretera de Malgrat, 13
  11. Local de l’Associació Andalusa d’Ardaleños – Carrer Mont-Ferrant, 1
  12. Col·legi Quatre Vents – Avinguda Els Pavos, 54
  13. Biblioteca Comarcal – Passeig Catalunya, 2
  14. Casa de la Cultura – Carrer Jaume Arcelós, 7
  15. Col·legi Mossèn Joan Batlle – Carrer Lope de Vega, 1
  16. Local Social AVV Mas Florit – Carrer Bassegoda, 2
  17. Local Social AVV Mas Cremat – Plaça Mas Cremat, 1
  18. Local Social AVV Valldolig – Carrer Valldolig, 23
  19. Local Social AVV Mas Borinot – Carrer Camí Sant Pere del Bosc, 2Data de realització: 12/19/2017 | Data de la darrera actualització: 12/19/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300