Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa rep més de 100 joguines de la Penya Blanc-i-Blava i continua la campanya de recollida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2017 12:32:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOSCreu Roja Blanes-Lloret-Tossa rep més de 100 joguines de la Penya Blanc-i-Blava i continua la campanya de recollida

Aquest proper dijous 21 de desembre tindrà una parada a la Fira de Sant Tomàs i divendres s’ha organitzat una Jam Session al Morralla per seguir recollint donatius econòmics i joguines

L’Assemblea de Creu Roja Joventut de la demarcació de Blanes-Lloret-Tossa està enfilant aquests dies la recta final de la recollida de material i donatius perquè un any més es puguin complir els objectius de la Campanya de Joguines. La data final per poder lliurar joguines s’esgota la setmana vinent per poder tenir a punt tots els lots, i per això els darrers dies està rebent lliuraments tant de particulars com d’entitats que contribueixen organitzant activitats o bé esdevenint en centre de recollida.


Lliurament a Creu Roja Joguines recollides per la
Penya Blanc-i-Blava
Per 12è any consecutiu, la Penya Blanc-i-Blava de Blanes ha volgut contribuir en la campanya solidària, culminant amb l’entrega que es va fer diumenge passat en la mateixa seu de l’entitat de socis i simpatitzants del RCD Espanyol. L’alcalde de Blanes, Mario Ros, va encapçalar l’acte de lliurament de les joguines, acompanyat dels membres de la junta i representant de Creu Roja.

Mario Ros va recordar que se sentia com a casa, ja que el seu pare era periquito, i va encoratjar els membres de l’entitat a seguir any rere any contribuint en la causa solidària, agraint al mateix temps l’esforç esmerçat. D’altra banda, l’alcalde va recordar que l’any vinent el poble es tenyirà dels colors blanc-i-blau especialment un cap de setmana del mes de juny, quan tindrà lloc l’Aplec Internacional de Penyes, que atraurà a Blanes centenars de participants.


Per la seva banda, en nom de la Penya Blanc-i-Blava va parlar el seu vice-president, Alberto Romero, ja que el president Ramon Lluís –present a l’acte- estava molt emocionat per la recent pèrdua d’una familiar molt propera. El representant de la junta va destacar que enguany la recollida de joguines ha tingut molt més èxit que l’any passat, remarcant l’esforç que s’ha fet perquè tot el material lliurat sigui nou, tal com es demana des de l’entitat solidària.

El torn de parlaments el va tancar Norma Rivas en representació de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, qui va agrair la important tasca que duen a terme cada any des de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, ajudant-los a regalar somriures. Finalment, després de fer la fotografia de grup de rigor, es va fer el simbòlic lliurament de joguines a càrrec de diversos membres infantils de la penya.

Joguines per a 350 infants sumant les tres poblacions

En aquesta nova Campanya de Joguines, Creu Roja Joventut ha d’aconseguir reunir prou material com per poder fer uns 350 lots de joguines. La major part es destinen a famílies de Blanes, amb prop d’uns 200 que han sol·licitat adherir-se a l’acció solidària a través dels Serveis Socials. La resta corresponent a Lloret de Mar i Tossa de Mar.


Per poder assolir aquests objectius, Creu Roja continua ben activa especialment ara, de manera que aquesta setmana hi haurà dos esdeveniments amb l’objectiu de recaptar fons econòmic i material. Aquest dijous 21 de desembre, coincidint amb la tradicional Fira de Sant Tomàs, hi haurà un estand de recollida a la Plaça d’Espanya, formant part del recinte firal.

L’altra activitat destacada tindrà lloc el divendres 22 de desembre a partir de les 9 de la nit al Morralla, Espai Creatiu. Un dels principals atractius de la vetllada, a banda de poder gaudir de les dots artístiques de diverses persones i grups, és l’entreteniment culinari molt ben valorat per la concurrència que es pot degustar en el Pinxo Time.


Tothom qui vulgui contribuir a la Campanya de Joguines de Creu Roja ho pot fer duent-les als emplaçaments fixos que hi ha a Blanes, Lloret i Tossa. A Blanes el lloc de recollida és la seu de Creu Roja, al Carrer Sant Jaume 12, amb un horari que als matins és de dilluns a divendres de 8 a 14 h, i a les tardes els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 19 h.Data de realització: 12/19/2017 | Data de la darrera actualització: 04/11/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300