Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aquest 2018 l’Ajuntament de Blanes facilita el pagament d’impostos en quotes mensuals sense interessos


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2018 09:53:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesAquest 2018 l’Ajuntament de Blanes facilita el pagament d’impostos en quotes mensuals sense interessos

És una de les novetats de les ordenances fiscals que han entrat en vigor aquest gener que és aplicable a l’Impost de Béns Immobles i a l’Impost de Circulació

Enguany els contribuents que tributen a l’Ajuntament de Blanes tenen la possibilitat d’acollir-se a una destacada novetat pel que fa al pagament d’impostos i taxes públiques. L’aprovació de les Ordenances Fiscals, Taxes i Preus Públics per aquest 2018, que va tenir lloc a finals de l’any passat, ja contemplava aquesta millora, amb l’objectiu de contribuir en el possible a donar facilitats en els pagaments.


L’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament ha informat que la nova mesura es pot aplicar en el pagament de dos impostos: l’Impost de Béns Immobles (IBI) i l’Impost de Circulació, que tècnicament és l’IVTM, l’Impost sobre els Vehicles de Tracció Mecànica. Enguany tots dos es poden pagar en onze quotes mensuals sense interessos. D’aquesta manera, l’import total a pagar per aquests tributs es dividirà en onze quotes, sense aplicar-hi cap increment.

Les quotes mensuals es cobraran en el compte bancari el dia 5 dels mesos de febrer a desembre, i les úniques condicions per accedir a aquest fraccionament especial són estar al corrent de les obligacions, així com que la quota mensual resultant no sigui inferior als 10 euros. Per acollir-se a aquesta mesura, les sol·licituds s’han de presentar a les oficines del Consell Comarcal de la Selva o a l’Oficina de l’AMIC de l’Ajuntament de Blanes fins el 15 de gener com a data límit, inclòs aquest dia.Data de realització: 01/05/2018 | Data de la darrera actualització: 01/05/2018


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300