Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La cursa Mar i Murtra


Camí de tornada


Menú principalLa cursa Mar i Murtra

el pròxim dia 14 de gener d’enguany es celebrarà la cursa Mar i MurtraAVÍS


Com cada any, el pròxim dia 14 de gener d’enguany es celebrarà la cursa Mar i Murtra, per la qual cosa us informen que des de les 9:30 hores del matí i fins a les 12:30 hores, aproximadament, anirem fent talls de circulació de forma esglaonada en els carrers que formen el recorregut de la Cursa i en els següents carrers:
  1. Els vehicles que es dirigeixin cap a Lloret de Mar hauran de passar pel c. Vila de Lloret fins a la cruïlla del carrer Treumal, excepte transport públic.
  2. L’av. Joan Carles I, en el tram comprés entre la carretera GI-682 i la rotonda de la pl. De l’Escorxador, restarà tallat al trànsit de vehicles en sentit centre urbà, fins i tot per el transport públic.
   3. També hi haurà afectació del transport públic des de Plaça Catalunya direcció al Port.

  RECORREGUT DE LES CURSES:

   20 KM.
    · Sortida a les 09:30 hores del Passeig Pau Casals Passeig Cortils i Vieta Plaça Catalunya Pg de la Marina Pg. de s’Abanell (zona peatonal) c. Mercè Rodoreda av. Vila de Madrid fins a Tennis Blanes camins marge vora riu Tordera Depuradora de Blanes GI-682 (fins a Burguer King) Veïnat Mas Cremat GI-600 Camí antic Gros Mercat (Padel) direcció Molí Vell bosc d’en Rabassa camins del Vilar c. Mas Borinot c. Alhambra av. Joan Carles I (creuen el pont elevat) c. Salut c. Jaume Ferrer (creuar) c. Raval sud c. Muralla accés zona peatonal del passeig de Mar (sentit port).
   10 KM.
    · Sortida a les 10 hores del Passeig Pau Casals Passeig Cortils i Vieta Plaça Catalunya Pg de la Marina Pg. de s’Abanell (zona peatonal) c. Mercè Rodoreda av. Vila de Madrid fins a Tennis Blanes camins marge vora riu Tordera Depuradora de Blanes GI-682 (fins als Karts) Per sota de la GI-682 agafa els camins direcció a Tenis SAFA Travessar la Ctra. De Malgrat Camins de sorra fins a sortir al carrer Colón (costat Càmping SOLMAR Carrer Colón carrer Mercè Rodoreda Passeig S’Abanell per sobre del Passeig de vianants tot el passeig de vianants fins arribar al Passeig Cortils i Vieta amb Passeig Pau Casals.

  Atentament,
  Joan García i Martín

  Cap de la Policia local de Blanes
  Blanes, 9 de gener de 2018
  Data de realització: 01/08/2018 | Data de la darrera actualització: 01/08/2018

  © Ajuntament de Blanes

  Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

  Inici de la pàgina

  © Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300